nauka.... na NS'X ??

Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

nastronie pisze ze mozna. ale po co do takiej ramki :)

masz na tro gwarancje w suburbanie jej nie ma. to tyle ;) ale nie wiem jak z katami bedzie przy dwupolce...

co do korb bmx mam husslefelty i je pewnie przeloze do koshmara mimo muf bmx (przejsciowki kupie) a jak sie posypia wtedy na ixowe zmienie. bo zal 3 miesiecznego husslefelta sprzedawac
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
MaCiEK_FrOmTG
Kontakt:

Post autor: MaCiEK_FrOmTG »

heheh nio mnie tez by bylo zal ale kurde jak mysle ze na jeb*** korbe mam zbierac conajmniej 5 miesiecy to mnie cos szczela ( korba + dysk 850 zl :/ ) heh... ale co zrobic :P takie jest zycie... ;D
jak narazie giant ricon ale na 2005 NS'X :]]
gg 2109933
kq
Kontakt:

Post autor: kq »

MaCiEK_FrOmTG

słuchaj, ja jeździłem dawniej na zwykłym góralu, potem przez jakis czas na bmxie i teraz mam od pewnego czasu streetlegala, takze moge ci napisac co nie co, czy sie nadaje do nauki i jaki on ogolnie jest

sprawa jest taka, ze jak jeżdżę to oczywiście nie robie nie wiadomo co, ( na razie :-), ale cały rower ma niesamowity margines błedu i chyba oto chodzi, oprócz kół to nic sie nie dzieje, ale nie raz mialem takie czy inne lądowania i upadki

chociaz powiem, ze np ta rama destroyer street też ciekawie wygląda i nie wiem czy by nie była dobra, ale nie narzekam, bo jak mam coś zrobić to się nie zastanawiam czy czasem coś nie wytrzyma, tylko się zastanawiam czy ja jakos z tego wyjdę :-)

i to jest chyba największa zaleta :-)

pozdro
ODPOWIEDZ