Jaki amor do street/dirt ???
Ja mam Marcoka MZ-Comp i jestem zadowolony, ma 100mm i jak dla mnie to do dualu/dirtu super.. Tylko, że... zacząłem jeździć street i później trial (speed trial?), i 10cm to dużo za dużo. Mam pytanko czy można zmniejszyć skok tego amorka?? Myślałem, że tak do 70-80mm ale żeby był dość twardy.. Byłoby ok?? Proszę o podpowiedzi jak się za to zabrać, a może jest jakiś fajny amorek do takich sportów w niezłej cenie?? Na czym jeździ Jeff Lenoski czy Ryan Leech?? Dzieki bardzo i nie narzekajcie tak na mojego Marcoka, bo jest spox:] Pozdrawiam wszystkich bikerów. Narazie tey..
jezdze street i mam ten sam problem co ty :(
podstawa to zeby amor byl na sztywna os qr20
sherman qr20
rock shox PIKE - strasznie czekam na tego amora, wydaje sie byc wyjebany
a co do marcokow to taki smrod jest wokol nich ze ja sobie odpuszczam, jak sie poprawia na 2005 rok i sezon bedzie dobry to wtedy moze na 2006 chapne jednego :)
podstawa to zeby amor byl na sztywna os qr20
sherman qr20
rock shox PIKE - strasznie czekam na tego amora, wydaje sie byc wyjebany
a co do marcokow to taki smrod jest wokol nich ze ja sobie odpuszczam, jak sie poprawia na 2005 rok i sezon bedzie dobry to wtedy moze na 2006 chapne jednego :)
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=443970