Do DH trzeba mieć jaja
Ja tam w majtki nie zaglądamniekoniecznie, sporo dziewuszek tez jezdzi

Nawet krótkich spodniach. Wystarczy je mieć za kolano przy zgiętej nodze, czyli 3/4 stojąc i nie zawija ich na uszy wtedy.quilong pisze:z drugiej strony wyobraża ktoś sobie jazdę pod wiatr w luźnych ciuchach?
Jak każdy ma jakieś źródło. Ten jest prawdziwy.Spaced pisze:Stereotyp.
Święte słowa.Nie wiem czemu polacy tak lubia podziały? Oni jezdza szose, gola nogi, jezdza xc, jezdza dirt. Przez to tylko durne konflikty powstaja. Pogadam z angolami to wszyscy jeżdza na rowerze, a nie pieprza od rzeczy o dyscyplinach. Jaram sie szosą tak samo jak mtb. Dobry trening, na miasto fajny środek transportu.
Osz fak? Ty tak na poważnie? Podejście pozostawię bez komentarza...boogiel pisze:Niemniej jednak, depilacja to dla mnie kretynizm, bo ile zyska przez brak tych włosków? Lepiej to co na goleniu by na trening poświęcił
Nie wiem czy to narodowościowa domena, ale tutaj chodzi o LansSpaced pisze:Nie wiem czemu polacy tak lubia podziały? Oni jezdza szose, gola nogi, jezdza xc, jezdza dirt. Przez to tylko durne konflikty powstaja. Pogadam z angolami to wszyscy jeżdza na rowerze, a nie pieprza od rzeczy o dyscyplinach. Jaram sie szosą tak samo jak mtb. Dobry trening, na miasto fajny środek transportu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości