A perfect drag!
-
- Kontakt:
opony to tyl factory dh 2.3 i przod tiger 2.5. Piwoty beda pewnie wkrotce wykrecone. Jak dorwe sruby dobre to bedzie pm socho.
evil-po co mi lepsza? nie ma co kasy na to wywalac... ta mi tanio w lapy wpadla. jak sie rozleci pewnie bedzie sora albo inne ustrojstwo z krotkim wozkiem.
nowy-a co ma niby odpasc? . A jezeli nie wiesz po co sa takie grube opony (o co ci chodzi? o scianki? szerokosc? wysokosc?) to ci wytlumacze: pozwalaja utrzymac lepsza przyczepnosc w pewnych warunkach :]
po za tym ktore czesci to ozdobki wg was? (poza boosterami ktore sa chwilowo dla picu istotynie;p )
zdjecia troche "zapchane " wyszly bo cien rzucil drag ;(
a co do obsesji draga - to dobra rama i tyle :)
evil-po co mi lepsza? nie ma co kasy na to wywalac... ta mi tanio w lapy wpadla. jak sie rozleci pewnie bedzie sora albo inne ustrojstwo z krotkim wozkiem.
nowy-a co ma niby odpasc? . A jezeli nie wiesz po co sa takie grube opony (o co ci chodzi? o scianki? szerokosc? wysokosc?) to ci wytlumacze: pozwalaja utrzymac lepsza przyczepnosc w pewnych warunkach :]
po za tym ktore czesci to ozdobki wg was? (poza boosterami ktore sa chwilowo dla picu istotynie;p )
zdjecia troche "zapchane " wyszly bo cien rzucil drag ;(
a co do obsesji draga - to dobra rama i tyle :)
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
a wg mnie za niedlugo upierdolisz przerzutki :))) wez zrob cos z ta linka od tylnich przerzutek bo zawadzisz o cos i sie urwie...
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=318882
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=318882
"Words of wisdom - Full Face helmet"
[quote="Rufus"]a tak przy okazji...blisko mieszkamy. mozna by sie kiedys ustawic. ja z miedzeszyna.[/quote]Ja glownie smigam po staro-milosnianskich lasach: miedzylesie <-> zagorze <-> otwock <-> falenica.
Duzo spoko miejscowek, fajnych zjazdow, gestych krakow i malych dropow :] i to lubie.. Moze weekend?
Duzo spoko miejscowek, fajnych zjazdow, gestych krakow i malych dropow :] i to lubie.. Moze weekend?
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
kura nareszcie :D
mialem ostatnio okazje jezdzic na tym ustrojstwie ale jeszcze bez kola 24 :) teraz tylko czekam az szanowny rufus mi sie da przejechac :P
ale wiesz blotnikow THE ci braknie :P
aa i ja ta Twoja stara opone sobie zycze odkupic bo moja juz does not exist :P
a czy najladniejszy - jeszcze zobacze draga kamila z tym juniorem bo nie mialem okazji :) i ocenie :D
mialem ostatnio okazje jezdzic na tym ustrojstwie ale jeszcze bez kola 24 :) teraz tylko czekam az szanowny rufus mi sie da przejechac :P
ale wiesz blotnikow THE ci braknie :P
aa i ja ta Twoja stara opone sobie zycze odkupic bo moja juz does not exist :P
a czy najladniejszy - jeszcze zobacze draga kamila z tym juniorem bo nie mialem okazji :) i ocenie :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
jesli chodzi o draga to ten http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=284635 jest najładniejszy jakiego widziałem :P
mam nadzieje ze jego własciciel sie nie obrazi za to ze je tu wrzuciłem :)
mam nadzieje ze jego własciciel sie nie obrazi za to ze je tu wrzuciłem :)
www.birol.prv.pl
www.hcfr.pl
www.hcfr.pl