[Koninki] 11.11.2011
-
- Kontakt:
ArthurGreen pisze:A ja wiem, bo znam ludzi którzy wycinali. Są to tereny prywatne tzn "Podobiński Las".. Sołtys na gębe dał zezwolenie na jazdę. Ludzie sądzą, że ma jakieś profity z tego i jest z deka wojna.
Artur nie pisz głupot w sieci bo ferment siejesz. Jak koniecznie chcesz się wykazać info to zadaj mi pytanie a uzyskasz odpowiedz. Sołtys nie dał nic na gębę tylko na piśmie wydał zgodę a to że prości ludzie gadają we wsi plotki nie znaczy że są prawdziwe.o tj porze roku wycinka w lasach jest norma i nie ma w tym nic dziwnego,obecnie drzewa sa pościągane i jeśli coś zalega to miejscami gałęzie.
Sadzisz że to co powstało w tym sezonie w Koninkach odbyło się nielegalnie i bez zgody właściciela terenu ?? zastanów się następnym razem nim wyjdziesz z informacją przed szereg...bo jako prawie lokales powinieneś lepiej orientować się w temacie o którym piszesz (zielony kolor też zobowiązuje do rzetelności)
Pozdro i do zobaczenia na szczycie.
PS. jak śnieg tylko zejdzie na wiosnę to ruszamy z pracami w nowym wymiarze !!! Połączone siły Myślenic i Koninek w następnym sezonie podkręca troszkę na scenie tempo zmian w terenie...
http://www.gravitycamp.pl
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!
Gorczański Park Rowerowy - Koninki- Gravity Park już ruszył !!