no to tak jak na GG ustalilismy o 9:40 po stronie wału Międzyszyńskiego (most Siekierkowski) tak więc jak ktoś jeszcze jedzie z tamtej strony to zapraszamy na zbiurkę w tamto miejsce
dodam jeszcze ze przed przyjazdem na ta 9,40 pod siekierkowski bede smigal na motocrossowym na wale... od siekierkowskiego w storne falenicy i otwocka walem i sie trafi. jak kto ma ochote to mozna wpadac ;D chetnie wczesniej w kims posmigam
pozdrawiam i do obaczenia jutro !
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
jeszcze wczoraj kopałem nowe fale a jak widze pogode tonie chce na to potrzeć cała robota na marne będzie takie bajoro że wszystko zjedzie i zostanie zrównane z ziemią ...
dalczego zawsze musi padac w sobote? przeciez przez caly tydzien bylo slonecznie tylko w sobote sie tak spierniczy pogoda!
bedzie powtorka z rozrywki na Kazoory tak jak to bylo rok temu :/
Błoto ? tam jest taka ziemia że jeszcze ze dwa suche dni tam będzie bagno szkoda ze przed zawodami wymieniliśmy cały profil na suchy bo było błoto po zimie po kolana cała praca na marne ... zresztą kto był wczoraj to widział jak fajny jest to tor na sucho a na mokro to tragedia...
no kurna zajebać się można. Przygotowanie toru do zawodów zajęło nam 3 dni. a żeby odbudować jeden profil koparka zasuwała 5 godzin. A teraz i tak **** bombkę strzelił - choinki nie będzie.