pedały?
a po co nowe pedały?

to zwracam honor bo moje kulki padły po pół rokuMaciex09 pisze:mam je już 4 lata i robiłem 2 razy serwis, do tej pory kręcą się bez zarzutu
Jeździłem na 8 i 11 i trochę pewniej czułem się na tych dugichMaciex09 pisze:8 pinów - wystarcza, żeby poprawić nogę i tak muszę buta odrywać
wyskie trocheMaciex09 pisze:wymiary - ale że o co chodzi z wymiarami ? :P
Kolega ma 2 lata i jak narazie się trzyma ale mówi, że skusiłby się na Weeze, tak samo jak jaMaciex09 pisze:tylko, że właśnie blaty darta zęby tracą bardzo szybko...
sie rozkręca platforme, wymienia kulki, smaru do przesady i działaAveFreeride pisze:to zwracam honor bo moje kulki padły po pół roku
U mnie nic by nie dało bo to już zgon na AmenMaciex09 pisze:sie rozkręca platforme, wymienia kulki, smaru do przesady i działa
To samo miałem na starych, ze 2 razy chyba a na tych z wiekszą wprawą już z 5 razy leżałem bo wszystkie piny wykorzystujeMaciex09 pisze: zaliczyli plecy
Mój kumpel ma tą samą i żyje jeszcze ale nie długo już raczejMaciex09 pisze:kolega miał sting'a i po pół roku zęby już troche zjedzone były...
jak zgon ? jak bieżnie były w dobrym stanie to nic straconego przecież :PAveFreeride pisze:U mnie nic by nie dało bo to już zgon na Amen
Tam wszystko padło a łożyska to rozsypkaMaciex09 pisze:jak zgon ?
Jak uważasz ale ja przesiadłem sie z podobnych gabarytami na lepsze i już nie zmienie na gorszeMaciex09 pisze:platform nie zmienie dopóki ich nie pogne bo nie ma sensu :P
Ten fajny, nawet bardzoMaciex09 pisze:a blacik...
Możliwe ale od tej pory już ich nie trawieMaciex09 pisze:o jakiś chyba wadliwy model miałeś tych VP
To ja odpadamMaciex09 pisze:wygląd podstawa
To mu dobrze. Zobaczymy w ile ja zaktuje moje ProdigyMaciex09 pisze:kolega ma już z 2 lata i działają jak nowe
Też bym kombinował ze twardnieniem powyżej 11cm ale tak to jest jak RST robią w Tajwanie miedzy dystrybutrem ryżu a tartakiem a części pochodzą właśnie od tych sąsiadów.Maciex09 pisze:Z1 jest tak ustawiona, że ogólnie pod moją wagą, podczas normalnej jazdy, więcej niż 100mm nie ugnie sie
http://www.youtube.com/watch?v=4tZghhrG_64 chciałbym coś tam ruszyć ale wątpie żeby wyszłoMaciex09 pisze:a da rade Twojego luncha podnieść jakoś ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości