Rock Shox Domain RC Dual Crown [2011]

wojtasu
Kontakt:

Post autor: wojtasu »

rafimax powiem Ci , że nie pisałbym tak o Domainie DC po wczesniejszych jazdach na wersjach 302 oraz 318 , gdy wsiadłem na DC moja opinia na temat wersji dwópólkowej się zmieniła :) Naprawdę praca na naprawdę fajnym poziomie , tylko waga... nie lepiej kupić rocznego Boxxa ?! :)
rafimax
Kontakt:

Post autor: rafimax »

deviz pisze:no to pozdro.... jak box race ma lepszą pracę od 888 rc2x/ rc3 ...
Wiesz, jak dla mnie ma lepszą pracę i nie waży 3700g, Rc2x to już trochę jak zabytek i kosztuje jak za nowy więc nie wiem czy jest sens się w to pakować. w Boxxie masz mniej regulacji ale nie łapie luzów jak cholera i możesz zmieniać twardość sprężyn jak ci się podoba, a 888 rc3 2009 też miałem więc wiem co pisze jak chcesz to zajrzyj na mojego pinka to się przekonasz czy mówię prawdę.
Obecnie mam Foxa 40 2010 fit i mam ogólne porównanie co i jak działa przy różnych ustawieniach i kombinowaniem z olejem bo serwis robię wyłącznie sam całego sprzętu. Jedynie nie powiem jak działają 888 2010 i wyżej, ale to nie ten przedział cenowy.
No ride... No Life...
ODPOWIEDZ