7anna

q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

aha i fajne haslo :

"Tutaj są wypisane nowości na stronie, oczywiście nie jestem w stanie wypisać wszystkich, więc piszcie jEśli czegoś potrzebujecie. "

no comment
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

krabolek milczy, pewnie jeszcze nie wrocil z kozami z pastwiska ;)
amoeb
Kontakt:

Post autor: amoeb »

DZIKUS i co z tego że chłopak mieszka na wsi??!! czy to go czyni gorszym żebyś podśmiewywał się z jego miejsca zamieszkania :/ ?? kurwa ja mieszkam w Warszawie i nie jestem z tego jakiś specjalnie dumny żeby robić sobie jaja z ludzi mieszkajacych na wsi. a gdyby nie kozy, kury, świnie, krowy, gęsi, kaczki i inne dziwaczki to poprostu nie miałbyś co na codzień w.pier.dalać :)

pozdrawiam
matura to bzdura :)
t_jaworze
Kontakt:

Post autor: t_jaworze »

No wlasnie, wara od wsi. Gory sa we wsi!!!
DZIKUS

Post autor: DZIKUS »

widze, ze jestes lekko niezorientowany w temacie, otoz ziejemy z tego buraka nie dla tego, ze miszka na wsi, tylko dla tego, ze w podpisie ma "tarnowskie gory" a okazuje sie, ze miszka w jakichs repty czy **** wie gdzie. jak widac, miejsce zamieszkania nie przeszkadza mu w nazywaniu innych wiesniakami, "ciulami" (boze, jakiez to goralskie...) i "chamami" (to natomiast watek angielsko-wedliniarski)
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

dzikus, ja nie jestem w teamcie twoich piast, juz mozna je dostac, bo kiedys tam pisales ze firme zakladasz itp. czy sa juz dostepne czy cos?
ODPOWIEDZ