Jak odkręcić suport??
Re: Jak odkręcić suport??
To chyba tylko w polsce można założyć taki temat a potem mieć pod nim 20 postów.
http://allegro.pl/klucz-do-suportu-isis ... 43194.html Kup klucz, będzie najłatwiej.
Dziadek w serwisie pewnie liczy za zdjęcie korby i 2x za wykręcenie, dlatego taka chora cena.
Kiedyś wykręcałem wszelkiego rodzaju suporty francuzem przez szmatę, nie miałem jakoś mega mocno dokręconych misek i udawało się je odkręcić bez ich uszkadzania, ale to trochę druciarska metoda. Lepiej odłożyć 20zł i kupić klucz.
Dziadek w serwisie pewnie liczy za zdjęcie korby i 2x za wykręcenie, dlatego taka chora cena.
Kiedyś wykręcałem wszelkiego rodzaju suporty francuzem przez szmatę, nie miałem jakoś mega mocno dokręconych misek i udawało się je odkręcić bez ich uszkadzania, ale to trochę druciarska metoda. Lepiej odłożyć 20zł i kupić klucz.
Re: Jak odkręcić suport??
Rzeźbienie w gównie... nie kombinuj tylko zamów sobie ten klucz na allegro i będziesz miał na całe życie. A,,dziadkowi zdziercy" przydała by się konkurencja bo żeruje na tym że jest jeden serwis w mieście i stąd te ceny.
-
- Kontakt: