Dobra wiec najprawdopodobniej bedzie tak
Novatec + fortress+ cnspoke = komplet kół bedzie kosztowac ok 430zl
i mnie ta cena zadowala
jeszcze jakies nie drogie oponki by siadły..
Jakie obręcze i szprychy do FR dh?
Więc jeżeli jeszcze całkiem nie zdecydowałeś to może mtx 33? czarne kosztują koło 90-100zł więc niewiele drożej od Raidera, a też bardzo fajna obręcz.Myślę, że jeżeli masz tarczówki to lepiej kupić Raidera od Fortressa.
Co do nie za drogich opon to możesz polować na Syncros BHT dużo osób je poleca, ewentualnie Kenda Nevegal w miękkiej mieszance i z grubą ścianką.
Od siebie mogę polecić Miniona 2,35 42A 2PLY, jeszcze zależy gdzie zamierzasz jeździć.
Co do nie za drogich opon to możesz polować na Syncros BHT dużo osób je poleca, ewentualnie Kenda Nevegal w miękkiej mieszance i z grubą ścianką.
Od siebie mogę polecić Miniona 2,35 42A 2PLY, jeszcze zależy gdzie zamierzasz jeździć.
http://www.pinkbike.com/u/gajosae/
Ja mialem 3 sztuki. 26" z przodu, jak zaczynalem jezdzic, fakt, nic z nia nie bylo. Z dwa lata pozniej kupilem sobie komplet 24". No i tu sie zaczyna zabawa. Przednia popekala od otworow na szprychy (11 miejsc), a tylnia od otworow (praktycznie wszystkich), rozeszla sie lekko na laczeniu, a na koncu polamala na 3 czesci.XxUzixX pisze:KubaLaPL dlaczego twierdzisz, że Excalibury to gówno? Miałeś? Coś sie z nimi działo? Jak na ten przedział cenowy w jakim one są to świetny wybór.. nic złego o nich nie można powiedzieć. Tak ostatnio przyglądam się tobie i widzę, że próbujesz się udzielać, ale Ci to w cale nie wychodzi. Mniemam wrażenie, że po prostu chcesz nabijać posty nic więcej
Przekalkulujmy. Excalibury kosztuja +/- 50 zl. Waza okolo 850 g i sa zrobione z mieszanki aluminium, plasteliny i linoleum. Moim zdaniem DUZO lepiej kupic Raiderry albo Fortressy ktore cenowo wychodza kolo 60 zl, waza 540/600 g i sa duzo mocniejsze (Fortressa z tylu, mimo moich najlepszych checi, nie bylem w stanie zakatowac).
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=22483678 - Cane Corso '10 + Roco WC
Miałem. Popękała i rozeszła się na łączeniu. Plus waży blisko 200 g więcej od Raidera. A jest dosłownie parę złotych tańsza. Faktycznie nic złego nie można powiedziećXxUzixX pisze:KubaLaPL dlaczego twierdzisz, że Excalibury to gówno? Miałeś? Coś sie z nimi działo? Jak na ten przedział cenowy w jakim one są to świetny wybór.. nic złego o nich nie można powiedzieć.

Z gówna bata nie ukręcisz.
-
- Kontakt:
MILIARD od razumorthias pisze:Przekalkulujmy. Excalibury kosztuja +/- 50 zl. Waza okolo 850 g (...)

Złego słowa o nich powiedzieć nie mogę, Fortress sie do nich nie umywa.