PS Rower miażdży

Niewatpliwie masz racje ale w mysl racjonalizacji wydatkow wole wydac te pare stowek tam gdzie poczuje roznice niz tam gdzie ja tylko bede widzial-stery darta sie dobrze spisuja,sa lekkie,niskie i place za nie stowkenopainnogame pisze:Sztyca i inne stery - nie ważne,że są spoko,ale nie pasują do klasy sprzętu
dlaczego nie mowiles jak jeszcze rower byl w calosci ;-(?wojteqpiotrowski pisze:moge Ci sie za niego oddać.
moim skromnym zdaniem sztywnosc jest absolutnie ok,nie ma sie do czego doczepic.ST45 byl nieco za malo sztywny,tu problemu nie widze.timon92 pisze:Jak ze sztywnością mostka? Gdzie i za ile można go dostać w Polsce?
na tym moze byc ciezko,bo jak pisalem w pierwszym poscie zasadniczo rzecz biorac jest juz rozebrany,bos przedni sprzedany,tylny szuka nowego domu jeszcze.Ale zawsze mozesz pomeczyc Jurka-tez ma bosa tyle ze 2k12.ArthurGreen pisze:Rower mega, do tego jeszcze BOS z przodka.. Musimy się kiedyś na koninki śmignąć, bo na Jaśkowym nie zdążyłem się przejechać.
bo mi sie zmienil troche koncept rowerutsuful_zoo pisze:nie rozumiem czemu zmieniasz zawieche
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości