Kasa na rower!!
-
- Kontakt:
zarób na allegro!!
Mam 16 lat i tak zrobiłem.
Tu coś kupiłem tu coś sprzedałem i tak kase ukulałem.
Znajdujesz okazje, czyli rzeczy na których jesteś pewien że nieżle zarobisz kupujesz i sprzedajesz z zyskiem
Jedyny minus to to że musisz mieć kase na rozruch interesu.
Jak by co to na gg 8444188
Tu coś kupiłem tu coś sprzedałem i tak kase ukulałem.
Znajdujesz okazje, czyli rzeczy na których jesteś pewien że nieżle zarobisz kupujesz i sprzedajesz z zyskiem
Jedyny minus to to że musisz mieć kase na rozruch interesu.
Jak by co to na gg 8444188
Ja zrobiłem tak:
Kupuje u ziomka na allegro i sprzedaje w moim otoczeniu po wyrzszych cenach ale i tak niższych niż u nas w sklepach!
Masz rozw. Popróbuj sam taki intares kręcić! Tylko ceny przesyłki są olbrzymie, no ale jak sie z ziomem potargujesz to ci cene spuści i wyjdzjesz jeszcze bardziej na plus!
Ja wiem jedno jak narazie dabrze mi idzie, i zarabiam lepiej niż niektórzy nauczyciele (na serio). Nie potrzebowałem żadnej kasy na początku! Acha mam (dopiero) 15 lat.
Kupuje u ziomka na allegro i sprzedaje w moim otoczeniu po wyrzszych cenach ale i tak niższych niż u nas w sklepach!
Masz rozw. Popróbuj sam taki intares kręcić! Tylko ceny przesyłki są olbrzymie, no ale jak sie z ziomem potargujesz to ci cene spuści i wyjdzjesz jeszcze bardziej na plus!
Ja wiem jedno jak narazie dabrze mi idzie, i zarabiam lepiej niż niektórzy nauczyciele (na serio). Nie potrzebowałem żadnej kasy na początku! Acha mam (dopiero) 15 lat.
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=view&image=382447
hehe ja tam
sprzatam starszym samochody mamy 3 wiec zarabiam
20 zl za odkurzanie jednego
20 zl za mycie zewnetrzne
i juz mam 120 zl raz na 2 tyg
kosze trawe w do mu i kolo domu ogrod jakies 700m2 plus dookoła troche i juz mam 100 zl i frajde jezdzenia traktorkiem do koszenia
sprzatanie w domu tzn mycie okien podłogi
mycie psa
strzyzenie zywopłotu
czyszczenie basenu
spox ja tak w domu zarabiam plus kieszonkowe
sprzatam starszym samochody mamy 3 wiec zarabiam
20 zl za odkurzanie jednego
20 zl za mycie zewnetrzne
i juz mam 120 zl raz na 2 tyg
kosze trawe w do mu i kolo domu ogrod jakies 700m2 plus dookoła troche i juz mam 100 zl i frajde jezdzenia traktorkiem do koszenia
sprzatanie w domu tzn mycie okien podłogi
mycie psa
strzyzenie zywopłotu
czyszczenie basenu
spox ja tak w domu zarabiam plus kieszonkowe
A tam
dualboy- synu mafiozy Ty to inna historia jestes :)... pozatym ja od starych tez juz ciagnac niemoge...
kisiel a Ty czym handlujesz na tym allegro maryhą? powaznie pytam bo cokolwiek kupujesz to sprzedajacy tez na tym musi zarabiac, przesylka to min 10 zl, no i ty jeszcze chcesz zarobic- nie widze jakos tego...
kisiel a Ty czym handlujesz na tym allegro maryhą? powaznie pytam bo cokolwiek kupujesz to sprzedajacy tez na tym musi zarabiac, przesylka to min 10 zl, no i ty jeszcze chcesz zarobic- nie widze jakos tego...
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1075066
Moj kumpel chodził (ja nie miałem czasu ale niedługo bede) to trafiła mu sie jednorazowa robota dostał chyba 400 jakiś ulotek i miał rozdać (rozdaje sie w pobliżu twojego miejsca zamieszkania) chyba dostał na to 5 godzin potem przyszedł i dali mu 120zł ale to było tylko jednorazowo. a jak sie załapiesz na dłużej to dostajesz gdzieś tak 70-100 zł miesięcznie (zależy co rozdajesz i ile) ale praca nie jest taka wymagająca wystarczy mieć troche czasu np. w weekend
The Power Is On Your Side !!!
w naszym kochanym kraju nie ma co szukać pracy jeżeli chcesz konkretną kasęzarobić. w zeszłym roku kupiłem bilet lotniczy do Szkocji i poleciałem nie mając ani zapewnionej pracy ani mieszkania ani kasy na dłuższe życie niż tydzień.znalazłem pracę i było gitnie. trza zainwestować(pożyczyć,ukraść)700 zeta w bilet i zaryzykować jak się uda to można zajebistego bika poskładać jak nie to trudno przynajmniej próbowałeś sam zarobić kase na bika ( od razu lepiej to wygląda w oczach rodziców)
powodzenia w szukaniu pracy
pozdro
powodzenia w szukaniu pracy
pozdro