Co byście wybrali ?

kurzy
Kontakt:

Post autor: kurzy »

do piotrasa: jesli to co wymieniłes robiłes na rowerze to jestem pewien ze to samo zrobisz na motorze a nawet wiecej bo na motorze w powietrzu jestes dłuzej i zdecydowanie lot jest stabilniejszy natomiast bedziesz miał problemy z wybiciem sie ale szybko zajazysz o co chodzi i jak czeba z gazem sie obsługiwac i co gaz i hamulec jest w stanie w powietrzu zrobic z motorem
<KuRzY>
Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

Kurzy : kwestia upodoban :] ty wolisz scigacze(przyklad) a ja quady :]
http://www.ebike.pl/
blind
Kontakt:

Post autor: blind »

według mnie motór to kolejny etap w ewolucji rowerzysty : )
live fast
die young
piotras
Kontakt:

Post autor: piotras »

Dzięki chłopaki !
Dzięki wam teraz wiem, że źle nie zrobiłem i będe pewniejszy teraz w tym co robie. A tak a propo to nie jest tak że w motor trzeba tyle kasy wkładać co mowiliście, bo przedewszytkim trzeba dużo pracy i miłości do tego co się robi, oczywiście kasa to drugorzędna sprawa, a ja myśle ze z tym drugim jako tako dużego problemu nie bedzie (do czasu), co później bedzie...sie zobaczy. Co do tego mojego rowera, bardzo ale to bardzo go uwiebiałem, cieszył mnie każdy trick (nawet ten najprostszy), będzie mi trochę żal... ale myśle, że motor będzie mnie teraz bardzije "rajcował" :], w sumie z tym wiążą się .... dłuższe i większe SKOKI , ...nie? :)
pozdrawiam wszystkich !
http://pinkbike.com/modules/photo/?op=list&keywordselect=2&keywordmain=piotras
Galerijka
Karol85(TEMP)
Kontakt:

Post autor: Karol85(TEMP) »

szczur nie wiem czym ty jeździsz ale mi chodzi o typowo wyczynowe sprzęty typu: CR,KX,YZ,RM,SX taka 125 robi 12tyś obr/min a jak jej nie wykręcisz to praktycznie nie masz mocy a przy takich obrotach to sie tłoki szybko ścierają nawet te pokryte grafitem. Wiem coś o tym bo mój ojciec jest byłym zawodnikiem, mój brat cioteczny jeździ i ja se kupiłem motor tylko ja tu mówie o motocrossie a nie freestyle. Zawodnicy regularnie wymieniają tłoki maksymalnie co 20 godzin
kurzy
Kontakt:

MOTOCROSS BARDZO niebezpieczna sprawa !!! trzehba mieć łeb na karku i dużą dawke wyobraźni i tego nie moze ci nawet zabraknąć w czasie wjezedzania motorem do garażu !!!! 31.10 czyli dwa dni temu wracaliśmy z kumplami z toru i jeden z nas pod wlasnym domem sie ZABIŁ :( teraz jak widze swoja crossówke to mi sie żygać chce nie mówiąc już o starych którzy bedą mnie gnębić do puki go nie sprzedam qrwa ale sie ********* wszystko ( musiałem sie wyżalić bo to za dużo jak dla mnie :.. ( )
<KuRzY>
kurzy
Kontakt:

karol85 nie piernicz ze setka nie ma mocy przy nizszych obrotach kwestia ustawienia gaznika.........YZ ma według mnie taki dół ze dupe urywa jedynie CR jest mizerna na niskich obrotach.............co nie zmienia faktu że rower jest zdecydowanie BEZPIECZNIEJSZY !!!!!!!!!!!!!! szkoda ze zdecydowanie mniej zajawkowy
<KuRzY>
Xprot

Post autor: Xprot »

motor, fajna rzecz ale lepiej jak masz $$$$ to se kup motora a rower zostaw. proste
NETREX
Kontakt:

Post autor: NETREX »

Panowie...panowie...rower ma dusze i masz zajawke bo popedałujesz a motor..odkręcisz i lecisz :] ja bym do bika włożył kase
GG: 4819897 mail: netrex@tlen.pl

...nie deptaj trawy... skacz!! :D
Karol85
Kontakt:

Post autor: Karol85 »

[b]kurzy[/b] no tak tylko jak ustawisz moc na niskich to na wysokich nie będzesz miał maxymalnej mocy mocoy taka prawda.
Dedal dał mi marzenia, powiedział jutro będzie wiatr...
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

motorki są spox szczególnie fmx ale jak kilka razy skoczyłem nagle mi sie odechciało jeździć. z utęsknieniem wróciłem do bika. poza tym na bike'u wyrabia sie kondyche pedłując pod góre(szczegolnie maszyną do dh:D) a na motorku tylko przekręcasz manetke i już:/
Karol85
Kontakt:

[b]kurzy[/b] no tak tylko jak ustawisz moc na niskich to na wysokich nie będzesz miał maxymalnej mocy mocoy taka prawda. Myślisz że po co dają bębramy w kartery itp. żeby zwiększych choć troche moc na niski chobrotach bo 125 jest słabiutka na niskich obrotac i to nie ma znaczenia czy YZ czy CR
Karol85
Kontakt:

kurwa nie bębramy a membramy :)
Karol85
Kontakt:

kurzy pokasz fotke swojeogo bajka ?? nie daj sie prosić :)
kurzy
Kontakt:

gdzie ją wzucić ?
<KuRzY>
Dex
Kontakt:

Post autor: Dex »

na pink albo weż daj jakies ogloszenie do dh zone i tam walnij fote swojego bike a cena "worek zlota" :D
Karol85
Kontakt:

na mojego mejla Karoldh@o2.pl
kurzy
Kontakt:

karol wysłalem na twoją skrzynke
dex nie wzuce motoru na pinkbajka bo mi zaraz i tak wymarzą
<KuRzY>
ODPOWIEDZ