Amstaff VS. Dragstar
ale z was jebie.... dragstary sa juz jakies 2 lata... a NOWE amstaffy kiedy wyszly?? kto wie czy nie pekna za jakis czas... dragstar to pozadna czeska robota... i *** ze sa setki dragow?? jesli ktorys z was sklada rower, zeby byl ladny [ bron boze taki sam jak ktos inny ] to zycze powodzenia w karierze
-
- Kontakt:
freeride46 jestes ziom mash racje!!
wszyscy mówia łamie sie , łamie sie, spawy ma takie, spawy ma siakie a nigdzie nei ma fotek udowodnicie stoje z a amstaffem ale ja bym wzioł pointa lonewolf na poincie sie jezdzi lepiej niz na DC pitku (według mnie, kwestia gusty)
HMMM co do a ganga... mój ziomal ma a ganga P.M bialego jeżdzi w trialu dość wymiata (najlepszy w kołobrzegu) niby nie pęka ale na spawie tylniego trójkata są wyraznie widoczne odbarwienia szare krechy.
mimo wszystko A-gang dalej jest fajny ale ja mam pointa i bym sie nie zamienił
to oczywiscie moje zdanie kazdy ma do niego prawo wiec nie jedzcie od razu
wszyscy mówia łamie sie , łamie sie, spawy ma takie, spawy ma siakie a nigdzie nei ma fotek udowodnicie stoje z a amstaffem ale ja bym wzioł pointa lonewolf na poincie sie jezdzi lepiej niz na DC pitku (według mnie, kwestia gusty)
HMMM co do a ganga... mój ziomal ma a ganga P.M bialego jeżdzi w trialu dość wymiata (najlepszy w kołobrzegu) niby nie pęka ale na spawie tylniego trójkata są wyraznie widoczne odbarwienia szare krechy.
mimo wszystko A-gang dalej jest fajny ale ja mam pointa i bym sie nie zamienił
to oczywiscie moje zdanie kazdy ma do niego prawo wiec nie jedzcie od razu
http://www.jokejoke.prv.pl/