[Kouty nad Desnou] Opinie? Noclegi?

KaKTuSSS
moderator
Kontakt:

Post autor: KaKTuSSS »

Byłem w zeszły łikend. Trasy w pełni przygotowane, dodatkowo było odświeżenie trasy pod zawody, które odbyły się w zeszłą niedzielę. Z noclegami jest kłopot. Mało miejsc, a te co są są bardzo zróżnicowane. Generalnie ceny od 30-35 zł za standard późnego gierka do ok 135 zł w hotelu pod wyciągiem. Dodatkowo trochę apartamentów po drodze. Większa baza noclegowa jest w okolicznych większych miejscowościach, ale to już dodatkowe dojeżdżanie jest.
Serwis amortyzatorów przednich BOS/anodowanie/nietypowe uszczelnienia!
Bastian07
Kontakt:

Post autor: Bastian07 »

Hej,
mam do sprzedania karnet właśnie do tego BIKEPARKu.
Jest to wyjątkowa oferta bo karnet zdobyłem na zawodach, jest niedostępny w normalnej sprzedaży.

Obejmuje wstęp całodniowy do bikeparku dla jednej osoby, nielimitowane przejazdy wyciagiem i możliwość korzystania z darmowej wypożyczalni sprzętu !!

Taki karnet wart jest 3000 koron.

Cena jaka mnie interesuje to 350zł.
Możliwość negocjacji ceny.
Proszę o kontakt mailowy bastian.07@windowslive.com
Dla bezpieczeństwa mogę wystawić karnet na allegro.

Karnet wystawiałem już na allegro lecz aukcja bez ofert kupna się skończyła: http://allegro.pl/karnet-do-bikepark-w- ... ?source=oo (tutaj zdjęcia)
Obrazek
javorovy
Kontakt:

Post autor: javorovy »

Czy ktoś spał gdzie indziej niż Hotel Musil ?
naze_siedem
Kontakt:

Post autor: naze_siedem »

Na zawodach w czerwcu (Moravsko-Slovensky DHcup) spała tam jakaś ekipa z Polski. Jednakże nie wiem kto.

Spróbuj poszukać wyników/list startowych i może kogoś poznasz po nazwisku. Trochę rodaków było na tych zawodach.

Powodzenia
ODPOWIEDZ