Problem w tym, że jest poskładany jak fabryka nakazała bo ten krązek jest idealnie wsadzony w gumowy kondom no i nic inaczej sie nie da z nim zrobic...
Tam nic nie rozkręcałem więc wątpie zeby sam zmienił swoje polozenie, ale wczoraj znów sie bawiłem tym to patrzyłem tam tez i wygląda całkiem normalnie...
kielich w sumie był przykręcony tak lekko ze odkręciłem go ręka, za kazdym razem jak teraz wymieniałem mu olej z mysla ze zacznie działac odkręcam to i zalewam porządnie cały tłumik ze wszędzie jest olej...
Zeby nie zakladac nowego tematu to jak zaleje tlumik w foxie 40 2008 olejem o gestosci 5w to czy kompresja przestanie dzialac ? Bo mam taki przypadek wlasnie a w foxie 2010 zalany, tym samym olejem wszystko dziala elegancko.
Zeby nie zakladac nowego tematu to jak zaleje tlumik w foxie 40 2008 olejem o gestosci 5w to czy kompresja przestanie dzialac ? Bo mam taki przypadek wlasnie a w foxie 2010 zalany, tym samym olejem wszystko dziala elegancko.
mam swoja 40stke z tego roku zalaną tym samym olejem co zalałem koledze Fita z zeszłego roku i nie robi to różnicy po za regulacjami, i zaworowaniem o ile ktoś czegoś nie pomylił ;]