wiesz co zle zrobiles ?? zrobiles kat glowki jak w choperze a suport nadal jest pozniej osi kola ... wiec chujowo na max to wyglada ... lepiej jak bys troche tyl podniosl i wtedy by bylo fajnie
Przemoo nie mam zacarowanego olowka i nie moge se tak od podniesc tylu proponuje bys sam sprobowal zrobic cos takiego a z tym ze zes powiedzial ze ten p3 najnowszy wyglada chujowo to zes mnie zalamal no korwa jzu nie gadaj bo racja tamte fulle to moze sa tez lipne ale ten twardy p3 z 2polka jest zajebisty i ty jeszcze walisz o ym suporcie stary zrob sam cos ale dzieki za opinie 8)NETREX graba meeen .....................
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
a hmmmmmmmmm te amorki 2 polki wyciagam ze zdjec fulli i tam sa one w dobrych katach i jak je przeszczepiam do p3 to nie moge zmienic ich kata pod jakim sa.........
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Robilem w photoshopie 7...Od jakiegos czasu sie interesowalem Virtual tuningiem... a co do kopiowaina,to zaznaczalem wszystko normalnie a to z czym "wyjechalem" to poprostu wymazywalem i wsio...zaniedlugo wykombinuje cos nowego...tylko nie wiem co ;)
kurcze ale widocznie ten photo shop lepszy jest ja mam paint shop pro i ciezko jesttak ladnie kontury walic jak ty jak mzesz to daj linka do twojego programu :)czekam na kolejne twe dzielo
gała zajebisty .. o takie cos mi chodzilo a a nie o bezsensowne nakladanie jednego na drugie . Freeride 46 ja tylko mowie ja sie na tym nie znam ale poco sie chwailic przecierz sam widzisz ze nie jest to jakies super zajebiste ... sciagnalem sobie przy okazji photo shopa ale po francusku i nic nie rozumiem :/