pure STREET- zobacz......
-
- Kontakt:
o boze 48 szprych gdzie ?? nie widze jest na 36 szprych atomlaby teraz kosztuja po 80 $ w USA w Pl jakies 300 zł trzeba dac. piasta z tylu to specialized flip flop bmx na wolnobieg 16 i more. korba luftalarm 175 mm 36 z.
rama kosztuje jakies 1600 na dzien dzisiejszy
z shermanem jumperem jakies 3200
rama jest z cr-mo wazy 2,7 kilo
o rowerze wiem wszystko kupuje se po wakacjach go (rama + amor) i skladam podobnie tyle
ps. sory ze odnawaim stary temat ale nie ma ciekawych nowych wiec pisze tu
nie bijcie :p
rama kosztuje jakies 1600 na dzien dzisiejszy
z shermanem jumperem jakies 3200
rama jest z cr-mo wazy 2,7 kilo
o rowerze wiem wszystko kupuje se po wakacjach go (rama + amor) i skladam podobnie tyle
ps. sory ze odnawaim stary temat ale nie ma ciekawych nowych wiec pisze tu
nie bijcie :p
Qr...... czemu mi tkaie cos wyskakuje?
You have been blocked from entering this site.
You are using a possible Harvester on this site.
All of the following information has been gathered to assist the webmaster should this need to be report to local or federal officers.
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Neostrada Plus 5.6)
Remote Address: 83.27.64.157
Client IP: none
Forwarded For: none
Date Blocked: 2005-02-06 05:31:06
Block expires: Permanent
Qr... wogole na tą strone nie wchodze a tu pisze ze mi zablokowali tak??? co do ****......a?????????
You have been blocked from entering this site.
You are using a possible Harvester on this site.
All of the following information has been gathered to assist the webmaster should this need to be report to local or federal officers.
User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Neostrada Plus 5.6)
Remote Address: 83.27.64.157
Client IP: none
Forwarded For: none
Date Blocked: 2005-02-06 05:31:06
Block expires: Permanent
Qr... wogole na tą strone nie wchodze a tu pisze ze mi zablokowali tak??? co do ****......a?????????
www.ROMED.pl lamusy!