Sun Double Track vs. S-Type

el_cabatto

Post autor: el_cabatto »

Sam sie zastanawiam na tymi obreczami ale narazie jestem za DT bo wydaja mi sie masywniejsze.A moze Alex DX 32??
Looka MKNX
Kontakt:

Post autor: Looka MKNX »

[quote="Stinky"]zrobilem 2400km na nich przewaznie skaczac z chopek dropy, zajezdzilem dwie piasty i nie moge sie skarżyc byly raz centrowane[/quote]

Errmmm... wiesz co, moze nie psiz takich rzeczy, bo ludzie pomysla, ze we Wrocku sa same dropy... nie wazne w ktora bys jechal strone :P

Dla mnie przyslowek "przewaznie" oznacza wiecej niz 50%, z czego latwo policzyc, ze zdropowales 1200km. Brawo! To wiecej niz Bender, T-rex, Wade Simmons i Richie Shley razem wzieci!

To jedna sprawa, a druga: ponoc nic z piastami nie robiles. Przynajmniej tak od Ciebie uslyszalem ostatnio, a tu na forum widze, ze dwie piasty zajezdziles. I gdzie tu konsekwencja? Czyzbym byl robiony w ch..a? Zreszta co maja piasty do wytrzymalosci / jakosci obreczy, to ja nie wiem :P
http://tiny.pl/8mm
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

[quote="Looka MKNX"][quote="Stinky"]zrobilem 2400km na nich przewaznie skaczac z chopek dropy, zajezdzilem dwie piasty i nie moge sie skarżyc byly raz centrowane[/quote]
Dla mnie przyslowek "przewaznie" oznacza wiecej niz 50%, z czego latwo policzyc, ze zdropowales 1200km. Brawo! To wiecej niz Bender, T-rex, Wade Simmons i Richie Shley razem wzieci!
To jedna sprawa, a druga: ponoc nic z piastami nie robiles. Przynajmniej tak od Ciebie uslyszalem ostatnio, a tu na forum widze, ze dwie piasty zajezdziles. I gdzie tu konsekwencja? Czyzbym byl robiony w ch..a? Zreszta co maja piasty do wytrzymalosci / jakosci obreczy, to ja nie wiem :P[/quote]

HEHE dzienx za reklamowke na rorum GX- w taie towarzycho mnie wsadziles hoho- konserwacja gowna jest niewskazana, no tylna piasta padla od skaskania raczej i kondserwacja raczej malo by dala gdzyz sie urwalo jakies cóś (sie pewnie lepiej znasz) co go podtrzymywalo a drop na bsk(maly) przestal mnie bawic dawno temu hehe , co prawda (bog o ile istnieje) nie dal mi szansy skoczyc z duzego -jeszcze
Local Swinga-Swinga
ODPOWIEDZ