JAK AMOR 150 mm ????
hmm, tak sie sklada ze przegladam rozne fora i na zadnym nie ma wzmianek o lamiacych sie manitach, za to o marzocchi jest pelno.. tak o sobie z nieczego to sie nie bierze. zreszta nie ma rzeczy nieniszczalnych a manitou jezeli juz niby sie lamia to lamia sie rzadziej niz amory firmy M. zreszta wali mnie to, ja wiem swoje.
hmm ja dzis sie bujalem chwile na szermanie fire fly'u czy jakos tak (ta dwupolka 150 mm) i powiem ze calkiem calkiem mi sie podoba. ten amoeby, w pittbullu siedzi. rowerek calkiem nielze sie nim prowadzi, nei jest przegieciem do sztywniaka. ale zastanawiam sie czy takiego maniciaka czy nie no juniora dla siebie bym wzial. trudny wybor, ale narazie jest za juniorem ;p
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
chcecie mi powiedziec ze shermany pekaja czesciej niz na drop ofy albo dj ? jesli tak to pozostawie to bez komentarza, tak samo jak porownywac shermana breakeouta 150 do z150 fr, powodzenia zyce, jezdzilem na kazym z amorow i kurrwa ta korona mmarzocha jest poo prstu boska taka gruba i fajna w ogole. tez uwilebiam pierdolenie ze kurrwa syn wujka cioci siostry mamy zlamal amora, ale marzochow popekanych widzialem od **** a mantou to raczej nie zabardzo, wiec napewno milosnicy wielkiego M powiedza z manitou placi tym co lamia ich amory zeby nie dawali zadnych zdjeci i w ogole...
black to kupa.
na jakies 10-15 co widzialem w dwoch pogiela sie rura sterowa, w dwoch padlo tlumienie, w piatym cos peklo w srodku, a w szostym (zyeba) jest krzywa korona.
pogiety to na pewno michaela widzialem fote 9wczesniej normalnie na zywo) tlumineie padlo u lukasza na p3 i bizuma bodajrze, a zyebowy to nawet topic o tym byl. reszty juz nie pamietam czyje
(zeby nie bylo ze zmyslam)
na jakies 10-15 co widzialem w dwoch pogiela sie rura sterowa, w dwoch padlo tlumienie, w piatym cos peklo w srodku, a w szostym (zyeba) jest krzywa korona.
pogiety to na pewno michaela widzialem fote 9wczesniej normalnie na zywo) tlumineie padlo u lukasza na p3 i bizuma bodajrze, a zyebowy to nawet topic o tym byl. reszty juz nie pamietam czyje
(zeby nie bylo ze zmyslam)
www.bikeaction.pl
-
- Kontakt: