JAK AMOR 150 mm ????

bad

Post autor: bad »

hmm, tak sie sklada ze przegladam rozne fora i na zadnym nie ma wzmianek o lamiacych sie manitach, za to o marzocchi jest pelno.. tak o sobie z nieczego to sie nie bierze. zreszta nie ma rzeczy nieniszczalnych a manitou jezeli juz niby sie lamia to lamia sie rzadziej niz amory firmy M. zreszta wali mnie to, ja wiem swoje.
Kruk
Kontakt:

Post autor: Kruk »

q[]-[]ta noo proste.
Wiesz co mnie boli? Że rower się pierdoli!
q[]-[]ta
Kontakt:

Post autor: q[]-[]ta »

wiesz, uwielbiam, jak ktos mowi, slyszalem, czytalem, przeczytalem na forum, kolega powiedzial , nie zebym bronil marcooki bo nowe modele sie jebia... ale tego sie juz sluchac nie da:|
Xprot

Post autor: Xprot »

a wie ktos jaka jest dlugos prezyn w juniorze? i czy da sie juniora obnizyc do 150mm?
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

hmm ja dzis sie bujalem chwile na szermanie fire fly'u czy jakos tak (ta dwupolka 150 mm) i powiem ze calkiem calkiem mi sie podoba. ten amoeby, w pittbullu siedzi. rowerek calkiem nielze sie nim prowadzi, nei jest przegieciem do sztywniaka. ale zastanawiam sie czy takiego maniciaka czy nie no juniora dla siebie bym wzial. trudny wybor, ale narazie jest za juniorem ;p
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
bad

chcecie mi powiedziec ze shermany pekaja czesciej niz na drop ofy albo dj ? jesli tak to pozostawie to bez komentarza, tak samo jak porownywac shermana breakeouta 150 do z150 fr, powodzenia zyce, jezdzilem na kazym z amorow i kurrwa ta korona mmarzocha jest poo prstu boska taka gruba i fajna w ogole. tez uwilebiam pierdolenie ze kurrwa syn wujka cioci siostry mamy zlamal amora, ale marzochow popekanych widzialem od **** a mantou to raczej nie zabardzo, wiec napewno milosnicy wielkiego M powiedza z manitou placi tym co lamia ich amory zeby nie dawali zadnych zdjeci i w ogole...
q[]-[]ta
Kontakt:

nie mowie , ze marcooki wytrzymalsze od manitou, ale manitou odstrasza cena:) , za 900 zl masz Dj, 3 , natomiast black'a nie wyrwiesz taniej niz 1200 zl nowego...
Krzywy
Kontakt:

black to kupa.

na jakies 10-15 co widzialem w dwoch pogiela sie rura sterowa, w dwoch padlo tlumienie, w piatym cos peklo w srodku, a w szostym (zyeba) jest krzywa korona.

pogiety to na pewno michaela widzialem fote 9wczesniej normalnie na zywo) tlumineie padlo u lukasza na p3 i bizuma bodajrze, a zyebowy to nawet topic o tym byl. reszty juz nie pamietam czyje

(zeby nie bylo ze zmyslam)
www.bikeaction.pl
bad

ja sobie kupie pike'a, lub stanca..
Xprot

a wie ktos jaka jest dlugos prezyn w juniorze? i czy da sie juniora obnizyc do 150mm?
Xprot

albo do trriple czy sie da wyciagnac na 170 i jaka tam est dlugossc prezyn?
q[]-[]ta
Kontakt:

nom pike jest wypasny:)
Krzywy
Kontakt:

xprot -> w triple chyba 170 mm jest standart hyba ze mi sie z ran cos jebie w glowie z pamiecia...
www.bikeaction.pl
ARTZABUJCA
Kontakt:

Post autor: ARTZABUJCA »

A co myslicie o boxxer'ze 150 mm ?? bo 170 to widzialem a 150 to tylko w katalogu !
GRZECZNI CHŁOPCY IDA DO NIEBA --CI GORSI MAJĄ RAJ NA ZIEMI ;-)))))))))
Xprot

no to spook alecz yda sie dac 150 i jak to jest z dlugascia prezyn?
agressor
Kontakt:

Post autor: agressor »

moze drop off triple po tyle chodza na allegro i maja 155 mm
Krzywy
Kontakt:

boxxer ma chyba wewnetrzna regulacje.. ale to tylko tak z pameici wygrzebuje bo nie pamietam dokladnie. moze niech zainteresowani przewertuja strone rock shoxa i nam tutaj niewiedzacym powiedza co i jak?? :)
www.bikeaction.pl
wojo
Kontakt:

Post autor: wojo »

kup duro i 1000 daj mi :)))
Btw. kup shermana, triple nie kupuj... - moje zdanie.. no, chyba ze naprawde chcesz juniora..
ODPOWIEDZ