Drugi rower

Deathwitch
Kontakt:

Post autor: Deathwitch »

Chuckera 1.0 sobie odpusc. Mechaniczne tarcze, w ogole jakis taki dziwny ten rower. Juz lepiej wziac 2.0 i dorzucic jakiegos amora i Hussefelta na Isis.
rastabandit
Kontakt:

Post autor: rastabandit »

ej ten felt to jest racingowy bmx jak juz ktos zauwazyl...nie pojezdzisz sobie na nim bo on sluzy do perfekcyjnego technicznie pokonywania perfekcyjnie przygotowanego toru....jesli jedna z tych rzeczy nie jest perfekcyjna to taki bmx idzie sie *********...tzn pewnie nie od razu-ale o katowaniu nie ma mowy
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Jay
Kontakt:

Post autor: Jay »

Jak korby na ISIS to wg mnie niezlym wyjsciem sa hussefelty, ktore z suportem za 390 mozna dostac nowe.
Co do ACIDa moj kumpel na nim jezdzi i nie narzeka, ale jak juz mowilem amor za wspanialy nie jest - dobil go juz drugiego dnia chyba :P Korby tez na super mocne nie wygladaja ale jak na razie sie z nimi nic nie dzieje. A wlasnie geometria ramy mi sie w nim najbardziej podoba i ogolnie cala ramka ale to juz kwestia gustu
Bender
Kontakt:

Post autor: Bender »

jezdzilem na tym felcie i musze powiedziec ze jest spoko :)
SiD
Kontakt:

Post autor: SiD »

ok, dzieki za odpowiedzi :D No przynajmniej czuje, ze moja wiedza i zorientowanie wzratsa :D Przyznaje wam racje z Feltem (ale fajne crusery maja :D)

Natomiast teraz chyba najbardziej jestem napalony na Treka Bruisera. Ma prosta rure podsiodlowa no i wogule fajny rower. Tym bardziej po opini MaxDamageDA. Mowisz, ze Juniorka tam wsadziles? Kurcze to niezla ta ramka :D

W takim razie poprosze jak najwiecej na jej temat, opinie o jezdzie, o wytrzymalosci i o osprzecie jaki trzeba by w nim wymienic po seryjnym zakupie. Jaki amorek polecacie (za rozsadne pieniadze! za ile mozna balcka dostac?).

No i koniecznie gdzie go mozna w Wawie oblookac na zywo (juz go nie raz widzialem, ale teraz chcialbym raz jeszcze :P) no i gdzie go mozna dostac poza sklepami internetowymi (no i w jakich e-sklepach tez) :D

Dzieki raz jeszcze za konstruktywne odpowiedzi :D
m4kar0n
Kontakt:

Post autor: m4kar0n »

tak troszke OT: ten rowerek jest zaajebisty :D http://www.felt-pl.com/cruiser/lowrider.html
GG:3376530
Jay
Kontakt:

Post autor: Jay »

Jakby Cie interesowalo to znam kogos kto chce blacka za 750zl sprzedac. Kupil w a gangu pod koniec poprzednich wakacji. Nie katowany, w bardzo dobrym stanie
SiD
Kontakt:

no prosze jeszcze o kilka opinii :) Zwlaszcza na temat Bruisera
SiD
Kontakt:

No napewno ktos jeszcze brykal albo zna odpowiedzi na ktores z poprzednich pytan!
Deathwitch
Kontakt:

Bruiser? Znaczy sie sztywniak? :) Średnio. Cały na Alivio, obrecze i piasty jakies ******* noname'y, korba fajna, pedaly spoko, no i kurwa klamki i szczeki promaxa. W sumie ja by, wjebał acere i wrzucil dm24 i jakies fajne piasty, bo tak to dziwnie zlozona ta koza.
SiD
Kontakt:

ale masz jakies lepsze propozycje w cenie 2500zl? Jakie? A sztywniak, sztywanik, bo fulla juz mam, i drugiego nie chce (drugiego aktualnie sprzedaje).
KFP
Kontakt:

Post autor: KFP »

SiD a ty chciesz całego sztywniaka czy jakiegoś hardtail'a ?
Deathwitch
Kontakt:

KONA SHRED !!!
SiD
Kontakt:

Nie, chce jakiegos hradtaila, a ze ma sztywny widelec to albo bym go odrazu czyms zastapil, albo po jakims czasie jak bym cos usbieral kasy. Kurcze kusi mnie na tego GT ze wzgledu na jego mla cene i lepsze kola. Tylko nie wiem jak z ta ramka GT, czy ona jest sprawdzona?
KFP
Kontakt:

no to albo tego GT (bo całkiem spoxik) i powymieniać części to tych 3 000 + kasa z tych części które uda ci się posprzedawać z niego na allegro :)

albo tego Treka i to nie wiadomo co z kołami, na widelczyk napewno kupca znalazł byś nie jednego bo sporo osób ostatnio poluje na ten sztywny widelec :)

ale chyba GT będzie lepszy
SiD
Kontakt:

Tylko nie wiem co z tym sztywnym GT... czemu jest taki tani? Czy ta rama ma spoko geometrie i wytrzymalosc? Bo GT ma jeszcze inne ramy do katowania a te rowery zaczynaja sie od 3300 zl wiec sam nie wiem czy ten gt sie nadaje... ale cena jest rozsadna, osprzet orucz amorka tez mi pasuje... kupil bym tego tanszego GT i do przodu Blacka wsadzil. Ale sam nie wiem ajk narazie
SiD
Kontakt:

Czy moj temat musi tak szybko umzec?
shaman
Kontakt:

Post autor: shaman »

a co, tak bardzo potrzebujesz ainteresowania? :p joke

no to ten trek bodajże jest na alivio, to nie jest dobry omen :] alivio to jest do zcego innego przerzutka (nie do d**** tylko do turystyki ;) ) i ta geometria cos mi dziwnie leży...

ja polecam a ganga, w/g mnie nie ma lepszej maszyny do streeta za taka cene.

ale najlepiej pzrejedz sie na ramie zanim ja kupisz, wtedy sam bedziesz wiedział.
what can I say... ;)
KFP
Kontakt:

up - podbije Ci temat SiD :)
ODPOWIEDZ