Drugi rower
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
ej ten felt to jest racingowy bmx jak juz ktos zauwazyl...nie pojezdzisz sobie na nim bo on sluzy do perfekcyjnego technicznie pokonywania perfekcyjnie przygotowanego toru....jesli jedna z tych rzeczy nie jest perfekcyjna to taki bmx idzie sie *********...tzn pewnie nie od razu-ale o katowaniu nie ma mowy
http://www.pinkbike.com/photo/783857/
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
http://www.djshadow.com/videos/player/6/quality/hi
Jak korby na ISIS to wg mnie niezlym wyjsciem sa hussefelty, ktore z suportem za 390 mozna dostac nowe.
Co do ACIDa moj kumpel na nim jezdzi i nie narzeka, ale jak juz mowilem amor za wspanialy nie jest - dobil go juz drugiego dnia chyba :P Korby tez na super mocne nie wygladaja ale jak na razie sie z nimi nic nie dzieje. A wlasnie geometria ramy mi sie w nim najbardziej podoba i ogolnie cala ramka ale to juz kwestia gustu
Co do ACIDa moj kumpel na nim jezdzi i nie narzeka, ale jak juz mowilem amor za wspanialy nie jest - dobil go juz drugiego dnia chyba :P Korby tez na super mocne nie wygladaja ale jak na razie sie z nimi nic nie dzieje. A wlasnie geometria ramy mi sie w nim najbardziej podoba i ogolnie cala ramka ale to juz kwestia gustu
ok, dzieki za odpowiedzi :D No przynajmniej czuje, ze moja wiedza i zorientowanie wzratsa :D Przyznaje wam racje z Feltem (ale fajne crusery maja :D)
Natomiast teraz chyba najbardziej jestem napalony na Treka Bruisera. Ma prosta rure podsiodlowa no i wogule fajny rower. Tym bardziej po opini MaxDamageDA. Mowisz, ze Juniorka tam wsadziles? Kurcze to niezla ta ramka :D
W takim razie poprosze jak najwiecej na jej temat, opinie o jezdzie, o wytrzymalosci i o osprzecie jaki trzeba by w nim wymienic po seryjnym zakupie. Jaki amorek polecacie (za rozsadne pieniadze! za ile mozna balcka dostac?).
No i koniecznie gdzie go mozna w Wawie oblookac na zywo (juz go nie raz widzialem, ale teraz chcialbym raz jeszcze :P) no i gdzie go mozna dostac poza sklepami internetowymi (no i w jakich e-sklepach tez) :D
Dzieki raz jeszcze za konstruktywne odpowiedzi :D
Natomiast teraz chyba najbardziej jestem napalony na Treka Bruisera. Ma prosta rure podsiodlowa no i wogule fajny rower. Tym bardziej po opini MaxDamageDA. Mowisz, ze Juniorka tam wsadziles? Kurcze to niezla ta ramka :D
W takim razie poprosze jak najwiecej na jej temat, opinie o jezdzie, o wytrzymalosci i o osprzecie jaki trzeba by w nim wymienic po seryjnym zakupie. Jaki amorek polecacie (za rozsadne pieniadze! za ile mozna balcka dostac?).
No i koniecznie gdzie go mozna w Wawie oblookac na zywo (juz go nie raz widzialem, ale teraz chcialbym raz jeszcze :P) no i gdzie go mozna dostac poza sklepami internetowymi (no i w jakich e-sklepach tez) :D
Dzieki raz jeszcze za konstruktywne odpowiedzi :D
tak troszke OT: ten rowerek jest zaajebisty :D http://www.felt-pl.com/cruiser/lowrider.html
GG:3376530
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
no to albo tego GT (bo całkiem spoxik) i powymieniać części to tych 3 000 + kasa z tych części które uda ci się posprzedawać z niego na allegro :)
albo tego Treka i to nie wiadomo co z kołami, na widelczyk napewno kupca znalazł byś nie jednego bo sporo osób ostatnio poluje na ten sztywny widelec :)
ale chyba GT będzie lepszy
albo tego Treka i to nie wiadomo co z kołami, na widelczyk napewno kupca znalazł byś nie jednego bo sporo osób ostatnio poluje na ten sztywny widelec :)
ale chyba GT będzie lepszy
Tylko nie wiem co z tym sztywnym GT... czemu jest taki tani? Czy ta rama ma spoko geometrie i wytrzymalosc? Bo GT ma jeszcze inne ramy do katowania a te rowery zaczynaja sie od 3300 zl wiec sam nie wiem czy ten gt sie nadaje... ale cena jest rozsadna, osprzet orucz amorka tez mi pasuje... kupil bym tego tanszego GT i do przodu Blacka wsadzil. Ale sam nie wiem ajk narazie
a co, tak bardzo potrzebujesz ainteresowania? :p joke
no to ten trek bodajże jest na alivio, to nie jest dobry omen :] alivio to jest do zcego innego przerzutka (nie do d**** tylko do turystyki ;) ) i ta geometria cos mi dziwnie leży...
ja polecam a ganga, w/g mnie nie ma lepszej maszyny do streeta za taka cene.
ale najlepiej pzrejedz sie na ramie zanim ja kupisz, wtedy sam bedziesz wiedział.
no to ten trek bodajże jest na alivio, to nie jest dobry omen :] alivio to jest do zcego innego przerzutka (nie do d**** tylko do turystyki ;) ) i ta geometria cos mi dziwnie leży...
ja polecam a ganga, w/g mnie nie ma lepszej maszyny do streeta za taka cene.
ale najlepiej pzrejedz sie na ramie zanim ja kupisz, wtedy sam bedziesz wiedział.
what can I say... ;)