Operacje kolan!!!

rasta biker
Kontakt:

Post autor: rasta biker »

ja mam tak, moja mama pracuje na rezonansie magnetycznym i jest nie chwalac sie jedna z lepszych w warszawie od tego i czasem tam jestem u niej i widze jak to wyglada. rzeczywiscie nie ma lepszej metody niz rezonans, a widac to nawet po tym ze prawie przy kazdej konyuzji lekaze sportowi zlecaja rezonans zeby wszytsko wykryc a to oni sie na tym znaja najlepiej. no ale ty masz jusz zdjagnozowane i sie na tym nie znam ale mialem kiedys zerwane wiazadlo i tak jak mowil to juz ktos trzeba go uzywac sporo ale nie obciazac. mi np po zdjeciu gipsu kazali przez 3 tygodnie wogole nie biegac tylko chodzic(mialem w stawie strzalkowo skokowym zerwane).
ogolnie pewnie jest to do naprawiania wiec powodzenia
a stabilizatory dobrych firm to naprawde super sprawa i bardzo pomagaja
kupie kola na 24 cale komplet do 400 zeta. kontaktowac sie na gg 1056720
Mirosławiak
Kontakt:

operacje kolan!!!

Post autor: Mirosławiak »

żeby było dobrze , poszedłem prywatnie do ortopedy który sam trenuje judo i zna moich instruktorów, jutro ide na 5-ty zastrzyk, a po 3-cim czułem już jebitną poprawę. też RTG ***** wykzało, dopiero USG wykryło zanik kłykcia przyśrodkowego, zapalenie stawu i zwyrodnienie chrząstki. stabilizator (neopranowy bez zbrojenia) też jest dobry.

co do operacji , to koledze w Szczecinie zrobili na lewe i zostawili 12 małych blizn, jest mu lepiej tylko że od 3-ech miesięcy odwlekają mu rekonstrukcje wiązadeł krzyżowych i może tylko chodzić...
SALTO
frirajder
Kontakt:

Post autor: frirajder »

Moja rada taka, żebyś spróbował jeździć ze stabilizatorami stawów kolanowych.

I na twoim miejscu poszedłbym do lekarza sportowego.
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
sun.
Kontakt:

Post autor: sun. »

A ja ci powiem co do operacji że u nas w lbulinie na Kraśnickich robią takie operacje i w psk4 w tych szpitalach na bank,ale zonk jest taki ze sa dlugie kolejeczki i troche mozesz poczekac za nim bys mial tą operacje,a po operacji rehabilitacja jakies cwiczenia moze zabiegi nie wiem dokaldnie.pozdro
www.lostinmedia.pl
www.tapeclothing.com
ODPOWIEDZ