Rock Shox Pike-Manitou stance??
No tak z tym U-turnem tez mi przez mysl przemknelo i faktycznie jest 1 sprężyna... no tak czy siak Psylo tez ją miało i było OK.
Nie wiem jak jest u innych ale wg. mnie serwisowanie RS jest jakieś w Polsce lepsze niez Manitou ale może tylko ja tak sądzę.... Chyba, że robisz wszystko sam wtedy to odpada.
Aha a którego Stance'a w ogóle chciałbyś brać ?? Bo w sumie są 3 całkowicie różne...
Nie wiem jak jest u innych ale wg. mnie serwisowanie RS jest jakieś w Polsce lepsze niez Manitou ale może tylko ja tak sądzę.... Chyba, że robisz wszystko sam wtedy to odpada.
Aha a którego Stance'a w ogóle chciałbyś brać ?? Bo w sumie są 3 całkowicie różne...
"Hey ho lets go!"
-
- Kontakt:
-
- Lokalizacja: Wszechswiat-->Ziemia-->Europa-->Polska-->Zabrze-->Makoszowy
- Kontakt:
Hej ho ja co do peknietych widelcow psylo.
Ja widzialem pare...,ale na kompie juz nie mam fot :/, wszystko peka :). Sam posiadam Psylo Tulio i jest bardzo dobry, mialem MArzocchi :).
Mysle ze w przyszlym rku kupie sobie Pike. Bo zapowiada sie calkiem calkiem :P.
Stance to taka krowa jak Dj.. do katowania dobry. A ja potrzebuje lekka maszynke :).
Ja widzialem pare...,ale na kompie juz nie mam fot :/, wszystko peka :). Sam posiadam Psylo Tulio i jest bardzo dobry, mialem MArzocchi :).
Mysle ze w przyszlym rku kupie sobie Pike. Bo zapowiada sie calkiem calkiem :P.
Stance to taka krowa jak Dj.. do katowania dobry. A ja potrzebuje lekka maszynke :).
www.lancomp.pl -> Wszystko do Komputera