Uszczelki w mozo groove q

Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

ej kuzwa ... a jak to wszystko przerobic ? gdzie dostac sprerzyny ? elastomery ? i jak ktos moze i jesli laska niech opisze wszystko powoli jak to zrobic tak zeby bylo (ztuningowane) lepsze tzw. zeby lepiej dzialalo i bylo zdatne do jazdy po miescie :]
http://www.ebike.pl/
qbek
Kontakt:

Post autor: qbek »

bzp tez dla mnie za duzo 100mm zmniejszyl bym to do 80 tylko jak sprezyny zmienic ?? czy jak moze te obciac jak beda foty to poprosze :D
tnij.org/pink
freeride.swidnica.prv.pl
bikeaction.pl
bzp
Kontakt:

Post autor: bzp »

No ja obetne : ) A pod ten korek od tego preta co ugina sprężyne wsadze cm tulei alu i cm elastomera, a pręta od tłumienia zamówie 2cm krótszego. W sumie to jeszcze nie wiem, cały czas kombinuje. Bede próbował różne opcje, najwyżej jak cos rozpierdziele to kupie bruisera : P
Krzywy
Kontakt:

Post autor: Krzywy »

bzp dobrze mowisz :P kupuj bruisera od razu, toz to street ma byc. ja jezdze na sztywniaku i za nic go nie zmienie na amora poki tym amorem nie bedzie stance czy inne cudo na sztywna os, 32 mm stalowe lagi i 100mm skoku :) (tylko czy jak juz to brac dj czy stance :P)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
ODPOWIEDZ