taa zobaczcie.. mega andergraund super street jam i pojawi sie 300 bikerow w integralach... i bedzie fajnie styk na miejscowkach ... i *******... wiec... nie wyjdzie!! jak dla mnie...
mozna tez pic i jezdzic my tak robimy jak jezdzimy otwarty browarek sobie stoi i jak sie zmacha to na łyczka , na łyczka , jedna puszka, druga puszka, wiecej picia bardziej pojebana jazda, za duzo picia=maty gleby poobdzierane ciało...
a co stoi na przeszkodzie zeby zrobic sesje na strecie w formie jamu dozucic
kilka kamer pojezdzic po wawie potem to zlorzyc i moze powstac niezly filmik mi sie pomysl bardzo podoba
a co do zawodów na durzą skale tak ja redbul Busters napewno nie bedzie na mtb jak wszyscy będa tylko gadac ze mogly by byc tylko zaczac cos takiego organozowac samemu
zawody bmx-owe napoczatku terz byly male dopiero puzniej zaczely sie tym interesowac durze firmy
tak sobie mysle ze moze by sie podjac zadania zorganizowania
ale ilu z was by wystartowalo i ile jestescie wylorzyc kasy na wpisowe
bo raczej jutrzenki za free nie wyporzycza na kilka godzin
SDSW w 100% cie popieram tez bym tak zrobil:)
BladeMan i ciebie w 100% tez:)
wedlug mni epowinnismy se gdzies zeberac i zrobic jak zawody rolkowe sa robiene jdziemy przes maiasto zatrzymujac sie na kzadej miejscowce i sie na wzajem oceniamy :) puzniej sumujemy i zwyciezca dostaje nagrode zaluzmy 5 browarow za 2 miejsce 3 a za 3 1 browar tak by bylo najfajniej:) mozna by bylo przy okazji wzac kamerki i to wszystko nagrac i puscic w swiat:)
mozna by tez wysunac petycje do redbulla lub do simplusa lub do jakiejs innej firmy co chodz troche sie tym zajmuje zeby cos takiego zrobila kazdy by dostakl naklejke na kask i koszulke zaplacil 20 zl wpisowego i tyle:) to jest moje zdanie:)
se posta nabije jeszcze jednego ... ja bym wystartowal ... wpisowe zalezy ile bedzie tyle zaplace pewnie kolo 25 zl bylo by spoko tylko zeby byla jakas nagroda a nei browar ...
moga bic i jakies pozadne nagrody np jak bedzie 15 osob i kazda zaplaci 25 zl to to jest 375 zl wec cos ozna wymyslec albo hajs maly bo maly ale zawsze np 150zl +dyplom+browar za 1 miejsce i tak dalej zmiejszajac kase:)
i ja tez se posta nabilem:D
wiesz niestety calego wpisowego nie da sie przeznaczyc na nagrody :/ koszty wynajecia jutrzenki hyba ze na ulicy
wtedy nawet nie trzeba organizowac wielce tylko zebrac ludzi i jazda
pozatym w tym sporcie hyba nie chodzi o kase tylko o przyjemnosc z jazdy