sztywny SCOTT + PIKE 409
@.proXof Sugerujesz że za paserstwo nie ma żadnej kary? To gratuluje wiedzy.. Poza tym nie chciałbym jeździć na kradzionym rowerze. Tym bardziej gdyby zaniedługo mogła zapukać do mnie policja i miałbym dostać zawiasy, no ale jak kto lubi
Kiedyś kumpel znalazł telefon i go sprzedał to oby dwoje dostali zawiasy(telefon akurat policja namierzyła w niecałe 3dni po gps'ie, choć to akurat dziwne)

Chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Już mówiłem, zasiądź do książek i się uczMentos95 pisze:Sugerujesz że za paserstwo nie ma żadnej kary? To gratuluje wiedzy..

Urzekła mnie Twoja historia, naprawdę... Kończę tą rozmowę, bo jak to mówi stare polskie przysłowie "z głupi mnie ma co dyskutować".Mentos95 pisze:Poza tym nie chciałbym jeździć na kradzionym rowerze. Tym bardziej gdyby zaniedługo mogła zapukać do mnie policja i miałbym dostać zawiasy, no ale jak kto lubiKiedyś kumpel znalazł telefon i go sprzedał to oby dwoje dostali zawiasy(telefon akurat policja namierzyła w niecałe 3dni po gps'ie, choć to akurat dziwne
chyba nie jesteś rozmówcą mojego poziomuMentos95 pisze: I jeżeli podważasz moje argumenty co do paserstwa to nie bądź przynajmniej gołosłowny, podaj jakiś artykuł, z wielką chęcią poczytam.