dziwne zdazenia na czerniaku
Dresy górą !!!!!!!!!!!!!! Ło qiurwa mać !!!!! W jakim ty świeci żyjesz!!!!! Podpalacz ty naprawde sie udeżyleś w drzewo jak szleś po lesie!!!! Podpal sobie wlosy na ****!!!! a odpierdol sie od hopki bo oni wlożyli w nią dużo roboty!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.pinkbike.com/modules/photo/?op=list&function=myphotos&photouserid=2332
[quote="Podpalacz"]Burning ten gaz to se w dupe wsac moze bedziesz ladniejszy, hardcorowcu jeden[/quote]Nie dla mnie takie przyjemnosci - ja jestem hetero..
a hardcore'owcem jestem tylko pod wzgledem muzycznym - jazdy na bike'u sie dopiero ucze i mam swiadomosc wlasnej lamowatosci w tym wzgledzie..
kolejna sprawa, ze chyba wiem kim jestes i raczej nie Ty podpaliles czerniak (o ile moje przpuszczenia sa sluszne, ale na razie brak mi dowodow)
a hardcore'owcem jestem tylko pod wzgledem muzycznym - jazdy na bike'u sie dopiero ucze i mam swiadomosc wlasnej lamowatosci w tym wzgledzie..
kolejna sprawa, ze chyba wiem kim jestes i raczej nie Ty podpaliles czerniak (o ile moje przpuszczenia sa sluszne, ale na razie brak mi dowodow)
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja ppier,,,,,e podpalacz taki kibic z ciebie kurwa cooooo?! Legi mistrzem pilkarzu to moze kurwa zrobimy ustawke z ŁKS hool's(nie jestem kibicem ani drechem!) ***** nie wiesz co robisz cwelu ****** twa stara urodzila(wyplula swa zaropiala ***** takie gowno ze to sie w glowie nie miesci ) WON Skurwielu ****** kurwa ktos zrobi se cos a ty to cwelu ****** niszczysz masz k...a szczescie ze nie mieszkasz w lodzi lub ja nie mieszkam tam gdzie ty smieciu........ hehe plecy masz hahahah poplakalem sie teraz.....i podpisuje sie po wypowiedz Burning'a.. Chlopaki wieze w was ze to zalatwicie z tym scierwem !!! :] k...a jak ja nienawidze takich skorwielow :[
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: