kiera pure -> dziwna sprawa
http://www.pinkbike.com/modules/photo/? ... age=341102
oto i ona :) hmm zamiana raczej nie wchodzi w gre :( gdybys byl z wawki to jeszcze jak Cie moge, ale tak wysyalc poczta na drugi koniec polski itp to tez mi sie nie usmiecha. poza tym juz z yesusem sie ustawilem na ciecie jutro (on scina swoja kiere od kony :P) wiec nie da rady, sory
oto i ona :) hmm zamiana raczej nie wchodzi w gre :( gdybys byl z wawki to jeszcze jak Cie moge, ale tak wysyalc poczta na drugi koniec polski itp to tez mi sie nie usmiecha. poza tym juz z yesusem sie ustawilem na ciecie jutro (on scina swoja kiere od kony :P) wiec nie da rady, sory
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
[quote="Xprot"]kazda pure ma krzywo wspawana poprzeczke.... kolesie tz maja i dzialaja.... nic sie nie dzieje.
[/quote]
co Ty pierdzielisz?? muj pure jest spoko ,wspawka jest prosta względem reszty kierownicy :|
a co do pytania:
sa 2 warianty:
1. wyślij go w pizdu,poproś o prostą i opierdol za to że nieszanują klientów;
2.zostaw i jeździj sobie spokojnie bo w końcu co dwa cszyve ryje to nie jeden :P
[/quote]
co Ty pierdzielisz?? muj pure jest spoko ,wspawka jest prosta względem reszty kierownicy :|
a co do pytania:
sa 2 warianty:
1. wyślij go w pizdu,poproś o prostą i opierdol za to że nieszanują klientów;
2.zostaw i jeździj sobie spokojnie bo w końcu co dwa cszyve ryje to nie jeden :P
czarna sucz :>
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
http://forum.bikeaction.pl/album_page.php?pic_id=1249
noo ale np mostek mam symetryczny, gripy mam rownej dlugosci lewo prawo, a opona ma symetryczny bierznik :P i sadze ze do grupy rzeczy symetrycznych w biku chyba nalezy i kierownica
:] a w to ze wsyzstko ma sens to nie uwierze za **** pana :]
helu : wybieram opcje numer 2 :)
:] a w to ze wsyzstko ma sens to nie uwierze za **** pana :]
helu : wybieram opcje numer 2 :)
www.bikeaction.pl
Ja bym pomyslal nad cieciem kiery - aktualnie mam 600mm i niby ok, ale wsiadlem ostatnio na rower kumpla z kiera 680mm i nie bylo problemu na kraweznikach (a na swojej kierze spadam czasem :/ )
do jazdy i lotow sie trzeba przyzwyczaic, ale stabilnosc o niebo lepsza..
do jazdy i lotow sie trzeba przyzwyczaic, ale stabilnosc o niebo lepsza..
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
za pozno - wyrok wykonany, scieta na 62 enty metry. jak zmienie klamki co ladniej beda wchodzic scinam znow do 60 a potem moze jeszcze
ludzie!! szeorkie kiery sa do stritu be! moze na dropy i fr lepiej szeroka ale w funowym rowerku to jest krotka kiera wypas :D
ludzie!! szeorkie kiery sa do stritu be! moze na dropy i fr lepiej szeroka ale w funowym rowerku to jest krotka kiera wypas :D
www.bikeaction.pl