banshee Morphine albo Scirocco
ej a gdzie ja kupie amora na 1,5?????????????? zgadzm sie z wd40. a po zatym taka ramke nie kupuje sie dla tego ze bedziesz teraz skakal 20m drop ale moze kiedys bedziesz skakal z 5 metrowych pozatym to rama na cale zycie a cena 1990 zl to trosze duzo ale gdy patrzymy na cene normalna 3100 to o 1110zl mniej ai nie biega mi o cannona ale o to czy mam wziasc morphine czy scorccio??
foghorn a co do twojego "wydaje mi sie" zmnieniam to na "jestem pewien" i co teraz o mnie sadzisz??
foghorn a co do twojego "wydaje mi sie" zmnieniam to na "jestem pewien" i co teraz o mnie sadzisz??
obie ramki roznia sie znacznie geometria wiec sam ocen, ktora Ci bardziej pasuje... tego Ci nikt nie powie...
a co do cannodale... hmm ... glowka 1.5 cala .... nie problem sa stery za troche ponad 200zł z redukcja do 1 1/8
przyszlosciowka.... heh... ;] przespwaniae glowki tez jest opcja :D
rob jak chcesz niczego nie zaluj...
pozdrawiam
a co do cannodale... hmm ... glowka 1.5 cala .... nie problem sa stery za troche ponad 200zł z redukcja do 1 1/8
przyszlosciowka.... heh... ;] przespwaniae glowki tez jest opcja :D
rob jak chcesz niczego nie zaluj...
pozdrawiam
kurde no sam nie wiem, ale jak miałbym wybierać np. pomiędzy banshee a canonem to z pewnością wybrał bym to drugie. Na Banshee jeszcze żadnym nie jeździłem, na cannondalu tak, był do xc powiem jedno: zajebioza! Tylko nie wiem czy sztywna rama cannondale nie bedzie kosztować więcej od morphine?
Decyzja należy do Ciebie, w sumie to myślę, że obojętne czy weźmiesz banshee czy canona to będziesz bardzo zadowolony.
Decyzja należy do Ciebie, w sumie to myślę, że obojętne czy weźmiesz banshee czy canona to będziesz bardzo zadowolony.
co do cannondale to że ma główke na 1,5 cala to nawet dobrze bo jak bedzie kasa to wtedy kupisz sobie shermana na 1,5 cala rure sterową, a teraz kupujesz przejściówke na zwykłe stery i tyle
morphine wygląda jakby ktoś miał zaduz blachy i niemiał z tym co zrobić
morphine wygląda jakby ktoś miał zaduz blachy i niemiał z tym co zrobić
gg 2566246
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr
my ride - http://www.tinyurl.pl?YVxi0Awr