Marzocchi DJ1 2012 opinie
Re: Marzocchi DJ1 2012 opinie
Ta to może odrazu boxxera kupie zamiast 66 ?
Gdzie ty widzisz 180skoku w 4x?
Gdzie ty widzisz 180skoku w 4x?
BMX National Champion
Sam jesteś tłumik sr suntour... Czy wy ludzie umiecie myśleć jeszcze? Czy już tylko powtarzać jakieś bzdety?xazax pisze:Po pierwsze, dirt jumper 1 czy 2 czy 3 to jeden wielki szit, marcoki ponizej 1000zł to tłukik z sr sountour, pozdro.
http://www.marzocchi.com/template/detai ... etto=59713
To już pominąłem ale padłem przy tym :
off_road pisze:więc jestem troszkę doświaczony na ten temat.a 66 do 4x są dobre nie rozumię cię czemu nie,marzocchi 66 sl z 2006 są bdb osobiście je mam sterówka 1 i 1/8.

BMX National Champion
Za markę się płaci...
Wybór padł na Manitou Circus Expert 100mm za niedługo powinien być u mnie
Wybór padł na Manitou Circus Expert 100mm za niedługo powinien być u mnie

BMX National Champion
Nie, nie płaci się za marke, płaci się za doświadczenie i precyzję z jaką wykonywane są produkty, za ich przemyślany projekt. Widziałeś kiedyś duro? Po roku ma wytartą anodę, czemu? Osobiście nie wiem czego to wina, czy słabej anody, jakichś strasznie twardych uszczelek, może źle dopasowanych ślizgów, ale tak czy siak to wina złego projektu.
Płaci się za sztywną oś, Pracę dirtowego amora, regulację twardości ciśnieniem powietrza, regulację tłumienia powrotu, powietrzną regulację naprężenia wstępnego,
Płaci się za sztywną oś, Pracę dirtowego amora, regulację twardości ciśnieniem powietrza, regulację tłumienia powrotu, powietrzną regulację naprężenia wstępnego,