spd - jakie buty?
Jest model time z z regulacją. Sam mam 12 letnie time atac w rowerze xc i jakos nie glebie jak sie wypinam. Może jakos dziwnie wypinasz się?kubuspunxdh pisze:i czemu nie siamanexy w timach nie na wile wyboru albo mega wpiecie z klasa albo wypięcie z niezłą wy-glebą:) ? siamanex ma śrubkę regulacyjną masy wypięcia

Ja mialem je w rowerze dh przez 2-3 lata, potem w xc 4-5lat. Dalej zyją, tylko sznurówki zmieniam.Banan725135650 pisze:Popieram, nie wiem dlaczego w tym temacie spotkały się z tak ogromną, negatywną krytyka. Osobiście używam ich około 1,5 roku - dosyć intensywnie - w błocie, pyle, zdarzało się mi tez wpaść w nich do wody, używać ich do kopania na lokalnych miejscówkach i mają się dobrze - jedynie ciężko je idealnie doczyścić. W moim odczuciu są bardzo wygodne i w połączeniu z Mallet'ami tworzą fajny komplet. Polecam.
-
- Kontakt:
ah tego to ja nie wiedziałSpaced pisze:Jest model time z z regulacją. Sam mam 12 letnie time atac w rowerze xc i jakos nie glebie jak sie wypinam. Może jakos dziwnie wypinasz się?

rowerek PB Spider Suspensions boss!
Te pedały psują się jak powalone poza drogimi blockami (mozna było looka brać tansze)kubuspunxdh pisze:ah tego to ja nie wiedział wypinam sie raczej normalnie... może dlatego ze też jakoś 12 rok śmigam na SPD co do CB wszyscy chyba przyznamy ze minusem są CHOLERNIE drogie bloki z mosiądzu które zużywają sie jak pojeba*%&@#e ale cos za cos... ja za swoje kadencji mając mallety zużyłem 3 komplety bloków po czym zużyły sie sprężyny trzymające...z tąd moje zdanie a może tak wykopać nieśmiertelne PD-M636 ;] ?
-
- Kontakt:
chesz sprzedam ci 10 sztuk z stali narzędziowej ;D przeżyją ciebie i Twoje dziecipietryna pisze:One muszą być z mosiądzu? Nie znalazł się nikt kto by zaczął robić zamienniki ze stali skoro taki problem z mosiężnymi jest?

636 ?Spaced pisze:Te pedały psują się jak powalone poza drogimi blockami (mozna było looka brać tansze)
rowerek PB Spider Suspensions boss!
-
- Kontakt: