A ja jeźdizłem dziś po kazoorce......było superowo, tylko cholernie ciężko się podchodziło - buty mają zdecydowanie gorszą przyczepność niż dobre oponki :)))))
zima a wy a rowerze??was chyba popierdoliło:D nieprzyjemnie sie jeździ i wogule. trzeba deski i narty wyciągać!! i wtedy jest eXtreme:D<lol> zresztą to chyba chwilowe opady były bo teraz już ciepło jest nie pada, nie wieje, śnieg topnieje(ale mi sie rymło:D) także na bika czas jeszcze jest. a jak zima zacznie sie na dobre to albo wkręty w opony i ciepła kurteczka albo finger bike:D
dzun dzyn !!!!!!!!!!!!!!! yeah bich wreszcie śnieg, pomijając to że dzisiaj wracalem ze szkoly przez 2.5 godziny ale wreszcie nie bede sie nudzil (brak ramy)!!
aaaa po co tyle gadac ide na deche ;P
Ja wracałem ze szkoły 3.5 godziny bo zamarzły linie tramwajowe i musiałem na pieszo pomykać . Jak dalej tak pójdzie to będe na rowerze jeżdził . A pro po deski fajnie jest do zwykłej deskorolki doczepić narte wtedy owiele lepiej się skręca.
a jutro na rowerek w nowych warunkach. tak jak teraz moze byc, byle nie sypalo tym bialym hujstwem, niech grzecznie jutro na ziemi lezy. a jak juz wszystko mi odmarznie to na jutrzenke :D
ninja bo ninja z przodu, sztywny widelec (to akueat plus) tioga z tylu, tylko tylni fałbrejk i wio :D tylko trza puuchowa kurte zeby gleby nie bolaly, 5 koszulek idwie bluzy :D
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Ja właśnie wróciłem i było zajebiś.cie... Dodatkową atrakcją była Kenda Flame z tyłu:D Na zakrętach tył mnie wyprzedzał. Ide robić zimówke ze starej oponki, bo na dłuższy dystans to sie wydam z tym gównem:/
heh zajebiscie sie smiga po sniegu najlepsze jest to ze mi sie slizga kolo na przelozeniu 38 do 14 chyba :) i to na nbx 2,5 co prawda startym ale jednak nbx ;D
[quote="Chrabał"]A ja jeźdizłem dziś po kazoorce......było superowo, tylko cholernie ciężko się podchodziło - buty mają zdecydowanie gorszą przyczepność niż dobre oponki :)))))[/quote]
taa? a o ktorej? bo przeciez tak do 16 sypal taki, ze szok... widocznosci nie bylo:] a pozniej to juz ciemno, chyba?
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
taaaa poodragniane. na mojej ulicy jest taki zapierdol z blotem ze szkoda gadac jutro do drugiej przecznicy nie dojade i juz siebedzie od mokrego blota chcialo wracac, grrr.
no ale tak czy ianczej jutro na streeta, a jak bedzie bardzo zle to jutrzenka :)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt