Haters gonna hate ;) - Aaron Gwin w Specialized!
-
- Kontakt:
Myślałem,że Transfer Hilla do mniejszego teamu jak dla mnie to było coś ,ale tego się za Chiny nie spodziewałem 

https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów 

Świadomie pewnie niewielu ale zobacz na czym większość ludzi jeździ.polok03 pisze:Dla mnie chyba ostatnim kryterium przy wyborze ramy, jest to, kto na nich jeździ. Jeśli istnieją tacy ludzie, dla których jest to najważniejsze, to ja im serdecznie gratuluje...
brooce pisze: Ktoś się orientuje czy Tomac trenował tylko Gwina i będzie z nim dalej, czy był trenerem całego Treka i Gwin go opuścił (w co mi sie nie chce wierzyć)?
Tomac był trenerem Gwina ale załatwiło to 23 degrees wiec jak to bedzie teraz to cholera wie
niech sprzedają, ja kupie. Panowie, przyznam, w szkole przeczytałem na fb newsa, i powiem szczerze, niezłe jajafrango pisze:A co najlepsze, nikt nie będzie chciał ich kupować, no chyba, że baaaardzo tanio :P

No tak, ale jezdzac w treku zaczął jeździć u szczytu swej kariery, tamci go wzieli jak jeszcze nie miał takich sukcesów. A spec wyłożył kase, gwin to sprzedajna hiena, i sobie go kupili. Moze w sumie nie po tym, ale po tym co przeczytałem na vital'u, ze gwin praktycznie kopnął treka w dupe totalnie ich olewając.
A wystawienie teamu na kilka tygodni przed deadlinem na ogłaszanie składów jest nie brzydkie? Bo to raczej dobry wał. Do tego był podpisany list intencyjny gdzie deklarował się, że przedłuży kontrakt.frango pisze:Dlaczego? Zrobił coś brzydkiego? ;> Czy wybrał bardziej odpowiadającą mu ofertę?
Oba Lacony ścigały się w DH, Cameron McCaul też, Vanderham i Straight dalej sporadycznie się scigają. Voreis to był pros z top 10 PŚ.EZrider pisze:Brook to dobry człowiek jest kurna. Szkoda że ludzie z FR nie chcą się ścigać, a z drugiej strony im się nie dziwię...
http://www.vitalmtb.com/news/press-rele ... Action,706
Ciekawe czy Gwin ma tyle hajsu że będzie go teraz stać na na sprawę z Trekiem
Ciekawe czy Gwin ma tyle hajsu że będzie go teraz stać na na sprawę z Trekiem