Haters gonna hate ;) - Aaron Gwin w Specialized!

nopainnogame
Kontakt:

Post autor: nopainnogame »

Myślałem,że Transfer Hilla do mniejszego teamu jak dla mnie to było coś ,ale tego się za Chiny nie spodziewałem ;)
https://www.facebook.com/GeckoRS - moja hodowla gadów ;)
boogiel
Kontakt:

Post autor: boogiel »

A się cieszyłem, że tanie demo będzie jak odszedł hill :P
Jarell20
Kontakt:

Post autor: Jarell20 »

To jeszcze Peat niech opuśći Sante,wtedy mogę umierać ;)
http://patrykfr.pinkbike.com/

https://www.instagram.com/kolek_czc?igsh=ZW84MnIyYmpvZmE0
Spaced
moderator
Kontakt:

Post autor: Spaced »

polok03 pisze:Dla mnie chyba ostatnim kryterium przy wyborze ramy, jest to, kto na nich jeździ. Jeśli istnieją tacy ludzie, dla których jest to najważniejsze, to ja im serdecznie gratuluje...
Świadomie pewnie niewielu ale zobacz na czym większość ludzi jeździ.

brooce pisze: Ktoś się orientuje czy Tomac trenował tylko Gwina i będzie z nim dalej, czy był trenerem całego Treka i Gwin go opuścił (w co mi sie nie chce wierzyć)?

Tomac był trenerem Gwina ale załatwiło to 23 degrees wiec jak to bedzie teraz to cholera wie
lollex
Kontakt:

Post autor: lollex »

frango pisze:A co najlepsze, nikt nie będzie chciał ich kupować, no chyba, że baaaardzo tanio :P
niech sprzedają, ja kupie. Panowie, przyznam, w szkole przeczytałem na fb newsa, i powiem szczerze, niezłe jaja :D Mozemy tylko gdybać czemu tak się stało, jednak po tym wydarzeniu straciłem nieco sympatii do tego zawodnika. Moze za jakiś czas coś wypłynie, ale trek napewno nie zrobi gwinowi pożegnalnego filmu :)
nhp890
Kontakt:

Post autor: nhp890 »

A jak z Blenkinsopem? Dalej dla Lapierra jeździ? Bo jak dla mnie to on by mógł wejść na miejsce Gwina
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

lollex pisze:jednak po tym wydarzeniu straciłem nieco sympatii do tego zawodnika
Dlaczego? Zrobił coś brzydkiego? ;> Czy wybrał bardziej odpowiadającą mu ofertę?
pozdro

frango
lollex
Kontakt:

Post autor: lollex »

No tak, ale jezdzac w treku zaczął jeździć u szczytu swej kariery, tamci go wzieli jak jeszcze nie miał takich sukcesów. A spec wyłożył kase, gwin to sprzedajna hiena, i sobie go kupili. Moze w sumie nie po tym, ale po tym co przeczytałem na vital'u, ze gwin praktycznie kopnął treka w dupe totalnie ich olewając.
chillyzi
Kontakt:

Post autor: chillyzi »

frango - co Ty wcale nie jest chu*em. Trek zdecydowal sie pakowac cala kase w grawitacje, rezygnujac miedzy innymi z teamu XC, postawil na Gwina, a ten sie zawinal bez ostrzezenia. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby Trek dowiedzial sie o jego odejsciu z tego wideo na youtube
F4rr3ll
Kontakt:

Post autor: F4rr3ll »

chillyzi pisze:Wcale bym sie nie zdziwil gdyby Trek dowiedzial sie o jego odejsciu z tego wideo na youtube
No na razie mozna by tak wnioskować . Zobaczymy co wypłynie w przyszłości .
polok03
Kontakt:

Post autor: polok03 »

Z twittera:
Brook Macdonald ‏@Brook_Macdonald
Can't wait to have my new bike !! Can anyone guess??

No i moim zdaniem dziura po Gwinie zapełniona zawodnikiem z potencjałem :)
EZrider
Kontakt:

Post autor: EZrider »

Brook to dobry człowiek jest kurna. Szkoda że ludzie z FR nie chcą się ścigać, a z drugiej strony im się nie dziwię...
Spaced
moderator
Kontakt:

frango pisze:Dlaczego? Zrobił coś brzydkiego? ;> Czy wybrał bardziej odpowiadającą mu ofertę?
A wystawienie teamu na kilka tygodni przed deadlinem na ogłaszanie składów jest nie brzydkie? Bo to raczej dobry wał. Do tego był podpisany list intencyjny gdzie deklarował się, że przedłuży kontrakt.

EZrider pisze:Brook to dobry człowiek jest kurna. Szkoda że ludzie z FR nie chcą się ścigać, a z drugiej strony im się nie dziwię...
Oba Lacony ścigały się w DH, Cameron McCaul też, Vanderham i Straight dalej sporadycznie się scigają. Voreis to był pros z top 10 PŚ.
hemi427
Kontakt:

Post autor: hemi427 »

http://www.vitalmtb.com/news/press-rele ... Action,706

Ciekawe czy Gwin ma tyle hajsu że będzie go teraz stać na na sprawę z Trekiem ;)
.proXof
Kontakt:

Post autor: .proXof »

hemi427 pisze:Ciekawe czy Gwin ma tyle hajsu że będzie go teraz stać na na sprawę z Trekiem ;)
Spec za to zapłaci :) Jestem ciekawy czy Trek tak do końca jest kozłem ofiarnym
mysticar
Kontakt:

Post autor: mysticar »

Spaced pisze:Świadomie pewnie niewielu ale zobacz na czym większość ludzi jeździ.
Jeżdżą, bo to są w większości dobre ramy mimo wszystko.
ciesz się z tego co masz, lub przynajmniej śmiej...
Spaced
moderator
Kontakt:

mysticar pisze:Jeżdżą, bo to są w większości dobre ramy mimo wszystko.
Bo 99% ram na rynku to dobre ramy. Tylko jednak czemu na rynku masz tyle ram, które katalogowo do niedawna kosztowały 10 tys, a teraz 14tys, jak były podobnie dobre, mniej problematyczne i tansze alternatywy? Przypadek? ;)
frango
Kontakt:

Post autor: frango »

Chyba się jeszcze nie obudziłem... że jak jest z tymi ramami? :?
pozdro

frango
chillyzi
Kontakt:

Post autor: chillyzi »

frang - ze te ktore podrozaly (np. Spec i Trek) sprzedaja sie lepiej (i mozna bylo podniesc ich cene), ze wzgledu na to, ze kojarzone sa z wymiataczami pokroju Hilla czy Gwina, a te tansze tak samo dobre trudniej sprzedac, bo nikomu nie kojarza sie z podium itd ;)
ODPOWIEDZ