Nie mam pomysłu co tu wpisać ale zapraszam do wątku.

luke_
Kontakt:

Post autor: luke_ »

Gianta od kulkisa możesz brać śmiało.
Sam jeździłem i uczyłem się latać na tej ramie. Strasznie miło ją wspominam.
I maszyna nie do zajeżdżenia.
HCC Components - z dumą wyprodukowane w Polsce
www.hcc-components.pl
Śpiący
Kontakt:

Post autor: Śpiący »

Napisz informacje:
Wszystkie rozmiary pod ochraniacze(szerokość głowy itp.)
Wzrost i długość od krocza w dół(potrzebne pod rozmiar ramy ze sztycą).
Cały budżet jaki możesz przeznaczyć na wszystko(od tego zależy czy będzie to słaby ht-sztywniak czy full).

Moim zdaniem najpierw trzeba posiadać te informacje, zanim zacznie się komuś w ogóle coś proponować, bo zaraz ktoś skorzysta po prostu na twojej niewiedzy.Co do wcześniejszych postów to radziłbym kupić na używanych częściach dobrej jakości sztywniaka na secie rama(NS:BItch, Surge, Leader Fox: Dragstar, Cocaine, Dartmoor: Street FIghter, Hornet) + amortyzator(Marzocchi: Drop Off, Junior, Z1, 55,66, na rock shoxach się nie znam więc się nie wypowiadam)
:*
typek99
Kontakt:

Post autor: typek99 »

Jak sie dogadasz w sprawie faitha to może i wyśle Ci za pobraniem i jeszcze będziesz mógł otworzyć paczke przed zapłatą :D
KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

Jak kupować rower, to albo od zaufanego forumowicza, albo jechać obejrzeć. Jak znajdziesz coś w pomorskim, daj znać, przejadę się z Tobą zobaczyć - też mieszkam w Gdyni. Auto mam jak coś, więc dasz na wachę, możemy jechać.
Ja bym brał tego faitha, pod warunkiem, że pasuje pod Twój wzrost i wagę.
Z gówna bata nie ukręcisz.
ODPOWIEDZ