Na zimowa nude !!!!!!!!!!!!

Virus
Kontakt:

Post autor: Virus »

KU*WA KU*WA gdzie cos takiego mozna nabyc ? jak to zrobic ? bosh to jest zaje-wyczapiste :D jeszcze gdybym pojechal do dziakda na wies to jest tam giga gorka zrobilbym sobie hopke i bym se latał :D ej ile to kosztuje gdzie to nabyc i czy mozna to zrobic jak tak to jak co trzeba ile kosztuje zrobienie. ..
http://www.ebike.pl/
Widmo
Kontakt:

Post autor: Widmo »

heheeh a ja mam takie sanko;]]]] kiedys dostalem pod choinke masakryczne sa ojciec ciagal mnie kiedys samochodem po ulicy jak byl snieg zajebista sprawa łzy lecialy strumieniami przy predkosci ponad 40km/h hehehe ale skakac na nich nie probowalem ;d trzeba sprobowac ale watpie czy bedzie tyle sniegu w zimie zeby tak poskakac;d

moze ktos chce kupic??;]
dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

http://www.winterxbike.com/photo_gall2/photo12.htm to co tutaj jest to są zwykłe fulle do dh(albo fr) z boxxerem tylko zamiast kół płozy. tesh takie cuś zrobie
Widmo
Kontakt:

Post autor: Widmo »

dh_maniak
Kontakt:

Post autor: dh_maniak »

299$ kosztują takie płozy do zamontowania w biku:( ale trza skąś wziąć kase i kupić. zazjebista sprawa:]
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Popieram sa Z.A.J.E.B.I.S.T.E!!!!!!!!!!!!!! Moze ktos zacznie to sprowadzać???
Paul
Kontakt:

Post autor: Paul »

Ale chwila .....gdzie tu są hamulce????
siudass
Kontakt:

Post autor: siudass »

dh_maniak Gdzie to widziales za 299??

Masz jakiegos linka??
adam.siuda@gmail.com
evilbiker
Kontakt:

Post autor: evilbiker »

qrde, może i zajebiste ale jak dla mnie to troche zbyt male i nie mialbym gdzie jeździc :/
http://tiny.pl/1h2
just fuck it.
trójkąt
Kontakt:

Post autor: trójkąt »

Ja w tamtym roku miałem na to zajawke[to się nazywa ''śniegokaty''-popularnie][chodzi mi o to co jest link do allegro] kiedyś widziałem w sklepie internetowym takie firmy STIGA za jakieś 200plnów,a w lato można było je kupić jeszcze taniej,nawet mam link gdzieś do tego sklepu internetowego,jak znajdę to wkleje,ogólenie spoko zabawa,w tamtym roku przy prędkści ok 50km/h na asfaldowej ulicy na kuligu gdzie były 3 takie same śniegokaty,kumplowi odpadły płozy,a drugiemu kierownica,a pod koniec tamtej zimy sanki poszły się jebać bo metalowa konstrukcja juz niewytrzymała.Skacze się na nich zajebiście,zrobiliśmy pół metrową hope i skakaliśmy ale często były niedoloty...hehe,poprostu za mały rozpęd Ale ogólnie zajebiste i wmiare wytrzymałe[kolegi się rozwaliły bo jeżdził na kuligu w 2osoby na jednych....za duże przeciążenia były...hehe.] jak znajdę link to wkleję na forum,ale można tez poszukać w googlach wpiszcie słowo ''sanki STIGA'' i coś powinno być

pozdro szejset
ODPOWIEDZ