co by pasowało,.,,
Rama Target: na złomie znalazłem to cudo, dziwne że ktos ją wywalił stargowałem z 30zł, interes życia 20zł
Amor: kupiłem od typa na allegro, ściągnał go rok temu z USA +wymiana ślizgów 23zł
Koło przód: fela Unnamed 24" alu utwardzane lotnicze, szprychy DT Sztywnus na wage, piasta po tuningu ośki na śruby, łożyska z maszynowech wymieniłem na kule, całość 13 zeta
Koło tył: za jabola odkupiłem od nurka co pod smietnik podjechał, nie wiem gdzie oni znajdują takie części! 3.75zł + 50gr za butelke
Rower lezy na ulicy! Trzeba sie tylko po niego schylić!
Całość 60zł 25gr.
Dobra jakość, niska cena!
Amor: kupiłem od typa na allegro, ściągnał go rok temu z USA +wymiana ślizgów 23zł
Koło przód: fela Unnamed 24" alu utwardzane lotnicze, szprychy DT Sztywnus na wage, piasta po tuningu ośki na śruby, łożyska z maszynowech wymieniłem na kule, całość 13 zeta
Koło tył: za jabola odkupiłem od nurka co pod smietnik podjechał, nie wiem gdzie oni znajdują takie części! 3.75zł + 50gr za butelke
Rower lezy na ulicy! Trzeba sie tylko po niego schylić!
Całość 60zł 25gr.
Dobra jakość, niska cena!
miażdżysz stary, ja kidyś przespawałem sobie ramke od starego rowerka ( też jakieś cudo ) żeby był trial- do teg odałem jakies najtańśze koła, kasete i wszystko ze składaka ( singleesped ozywiscie;) do przodu u-brake a z tyłu jakąś vke, i przez tydzień trzymał:)))) tyle że potem mogłem z ramki co najwyżej namiot zrobić bo jak już pękła to sie pospawac nie dało;)
nie kupuj teraz kul kup dobra rame nop stretlegala a do tego albo zajebisty sztywniak od treka b... lub da bombe albo mozo GQ jak ci zalezy na amorku
a jak tak bardzo chcesz kupic kola to sie nie zmiascisz chyba ze na chujowych czesciach ktore i tak bedziesz musial wymienic za 2 miechy bo sie cos posypie:)
wec lepiej kup dobra rame i sztywniaka :)
a jak tak bardzo chcesz kupic kola to sie nie zmiascisz chyba ze na chujowych czesciach ktore i tak bedziesz musial wymienic za 2 miechy bo sie cos posypie:)
wec lepiej kup dobra rame i sztywniaka :)
-
- Kontakt: