test rowerow

dusix
Kontakt:

Post autor: dusix »

ja bym bral kone , tylko tak patrzac to nie wiem czy czasami sporo mozna by zaoszczedzic skladajac taka sama, bo 888 to juz po 2900 na allegro chodza
mati-biker
Kontakt:

Post autor: mati-biker »

taka stronka z testami byłaby bardzo przydatna
hui
Stinky
Kontakt:

Post autor: Stinky »

[quote="szalony"]tyle że kona stab(2005) ma poważny minus ma 177mm skoku z tylu to jest chyba za mlao jka na rower do dh a w sumie ginat dh comp(2004) ma 204mm i jest w podobnej cenie.wedlug was 177mm to nie jest do dh?[/quote]
jezdziles kiedys dh wogule, jak ktos mowi ze 177mm to za malo to znaczy ze 200 tez nie starczy - koledzy maja wiecej czy co? bluznierca z ciebie - kup se sztywniaka i naucz sie podstaw....... kasa zostanie na lody jeszcze
Local Swinga-Swinga
blind
Kontakt:

Post autor: blind »

ja mam inny pomysł...
jeden pomysł 2 warianty.
1.masz 12 tysia..lookasz na www w kanadzie,stanah-znajdzujesz STABA PRIMO (2004) (wypas rower jak dla mnie najlepszy -wiem bo jezdziłem a nie czytałem :) ) za jakies 8000-10000..plus przesyłka max 1000(mówie max bo jest taniej..i masz staba ..primo..i 200 skoku
2.zamawiasz teraz bilet do kanady-cena jakies 1500-2000-rezerwacja na 4-5 miehów i jest taniej (duzo) -jedziesz do kanady-znajdujesz typka -dajesz mu 7000-8000 i masz staba primo...przywozisz do poland-nie jako rower tylko jako czesci zamienne uzywane!!nie płacisz cła..i i? brykasz na stabie primo :)
..
suma sumarum masz za 10000 rower marzen-sprzet na zawody -i nic wiencej ci do happy ness nie trza-masz jeszcze 2 000-kup zbroje,kaski,i reszte dziadostwa i na stok :)
pisze o stabie bo spece mnie nie przekonujom..ale ta sama sytuacja ma sie tak samo ze specem...

pisze tak tez dlatego ze sam tak robie next year..
jade pobudowac domków dla smierdzoncyh tłystyyh amrykanów-zarabiam hajs hajs hajs -potem trainem do kanady -łykam staba i mam marzenia w rekah swyh :)

sposób sprawdzony - zarobiłem tak na kone stinky deelux..a sprowdziłem ze stanów podobny sprzent i udało sie :)
wienc polecam tak a nie w polsce bo tu płacisz za nic..

czekam tylko jeszcze na operacje łokcia,potem rehabilitacja i znowu bede próbował poskromic kone :)

....::::IK (O IN /A :::.....
live fast
die young
ODPOWIEDZ