amor do streetu
w sumie bartek masz kupe raji w tym ustepie, jak sie wczytac :P a z reszta who cares, kazdy jezdzi na czym chce - ja jezdze na sztywniaku bo mnie na amora nie stac (a gowna kupic nie chce -> przykre doswiadczenia, tn 3/4 sezonu poszlo sie jebac)
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
czemu nie sztywny na poczatek????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
chyba leepiej sztywny........... ja mialem pol roku i tak se echnike wyrobilem ak sie masz...............
gorzej jak bedziesz cale zycie z amorem i wrucisz szywny............. i wtedy jestes w dupie.
chyba leepiej sztywny........... ja mialem pol roku i tak se echnike wyrobilem ak sie masz...............
gorzej jak bedziesz cale zycie z amorem i wrucisz szywny............. i wtedy jestes w dupie.
-
- Kontakt:
a co myslicie o dirt jamie?????? i gdzie go mozna dostac???[b]ARTZABUJCA[/b]
ja ******** bartek do **** pana sam niewiesz co chcesz nie zasmiecaj forum sasm niewiesz czy bedziesz mial juniora czi cos do streetu !!!! junior nie dla mnie
ja ******** bartek do **** pana sam niewiesz co chcesz nie zasmiecaj forum sasm niewiesz czy bedziesz mial juniora czi cos do streetu !!!! junior nie dla mnie
Sprzedam amor capa t4, manetki altus, przeżutka altus x2, kiera i mostek zoom. gg:6987597
-
- Kontakt:
Pietro jest street park dorzucmy jeszcze moze pavement ( kraweznik z ang. ) czyli tricky na ulicy z kraweznikem.. kurde zrobmy tyle podzialow zeby kazdy trik nalezal do innej odmiany ja pierdziu !!
Xprot czemu sztywny na pcozatek moim zdaniem nie jest najlepszy bo jak chclopak nie ma zadatkow na ridera to po nadgarstkach a amor nie rpzezkadza, ja sie przesiadlem na sztywniaka i bez roznicy bo technike sobie wyrobilem mimo duzego skoku
Przemoo masz racje, albo jakiegos djama i bedzie wypas. Ale sztywniak na am poczatek naprawde nie jest dobry...
Xprot czemu sztywny na pcozatek moim zdaniem nie jest najlepszy bo jak chclopak nie ma zadatkow na ridera to po nadgarstkach a amor nie rpzezkadza, ja sie przesiadlem na sztywniaka i bez roznicy bo technike sobie wyrobilem mimo duzego skoku
Przemoo masz racje, albo jakiegos djama i bedzie wypas. Ale sztywniak na am poczatek naprawde nie jest dobry...
www.hcfr.pl !!
a z tymi nadgarstkami to peirdolenie czasem jest "aa sztywny nie da sie jezdzic"
gowno prawda, nie porywaj sie w drugim dniu jazdy z motyka na slone i bedzie ok, ja jezdze na sztywnym ponad miech, co weekend albo i dwa i jest coraz lepiej. jakies zeskoki z murkow, bunny na cos, itp i sie przyzwyczajam. jak ktos bardzo chce to i na amorze nadgarstki rojebie. :]
gowno prawda, nie porywaj sie w drugim dniu jazdy z motyka na slone i bedzie ok, ja jezdze na sztywnym ponad miech, co weekend albo i dwa i jest coraz lepiej. jakies zeskoki z murkow, bunny na cos, itp i sie przyzwyczajam. jak ktos bardzo chce to i na amorze nadgarstki rojebie. :]
www.bikeaction.pl
dirt jam to jest sryjnie montowany do kon amor... mozna go dostac z allegro, byl nie dawno. roznice meidzy comp a pro masz na www.marzzochi.com
www.bikeaction.pl
Najlepszy do streetu (przynajmniej dla mnie) to 130 mm duzy skok i mozna skakac kazdy miejski drop, stair gap wszystko a sztywny to tylko brak kasy a brak kasy to lepiej BMX. Te 5 cm wiecej to nie wiem w czym przeszkadza w abubace, w fufanu, w manualu, w wybijaniu z funboxa (kwestia przyzwyczajenia) kurwa w niczym !
Zobaczcie na ta dupe !!!:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=60336687