a mi nie pomaga :( jezdze juz jeden miesiac bez srobki i ani troche luzu nie zlapala !!! :( teraz zalatwie se skads palnik i palnikiem bede probowal ja sciagnac, a jak to nie pomoze to katowka suport pojade ]:->
rallybroda, zyeb to są najlepsi i najgłupsi urzytkownicy 1 jak będziesz jezdził bez śrub t oprzecierz korba sie zluzuje a ty tego nie poczujesz i masz po kwadrasie no no chłopcy to mi sie podoba (przypuśćmy ze ma korbe za pare baniek na kwadrat i tak se pojezdzi i po korbie może se ją położyć na półke dla ozdoby bo juz będzie miała okrągłe kwadraty)
Grzesiu to ty raczej jestes najglupszym uŻytkownikiem... n.c. a tak poza tym to fakt, ze moze sie troche zepsuc kwadrat, ale tylko wtedy gdy masz słabą korbę i napierdalasz wnią krzywymi protezami... każdy ma swoje patenty, a ten wydaje mi się dobry ale nie najlepszy... napewno lepszym nie jest patent mlota i imadła, co poniektórzy pisali.
ej grzesiu nawet najglupszy ciul wpadlby na to ze jak sie jezdzi bez srubki to trzeba kontrolowac korbe po kazdym skoku czy nie zlapala luzu, a jak juz zlapie takowy luz to wystarczy ja lekko puknac gumowym mlotkiem i sama zejdzie, wiec radze ci pomyslec zanim zaczniesz kogos bluzgac. Amen