uciekliśmy, już było dużo takich akcji wymierzonych wemnie.........i co teraz powiecie? chyba by sie co niektórzy posrali w gacie i z pod kądry nie wychodzili mająświadomść że jak pójdą na rower to mogą już nie wrucić........
Kopaj Pointa,kopaj równo ,przecież wiesz że to gówno!
ehh z dresami to ciezka sprawa... cza ich w morde lac..;] tak jak kolega mowil cza ich wtapiac na paly wszystkich... czym wiecej pojdzie siedziec tym wiecej edzie uwazac co robi.. mozna jeszcze zgadac sie z policja zeby zrobic oblawe na dresow a z bikkerow zrobic przynete :) widizalem film z francji czy z hiszpani czy skads co tak zrobili :) i kilku dresow bylo mniej :)
ale nie damy rady co z tym zrobić. Bo to nie jest tylko jeden dres tylko jest ich wiele. Musimy starać się ich omijać. Ja czasami jak widze jakis podejrzanych ziomkow to poprostu szerokim łukiem omiajm miejse w ktorym stoją.
wiesz co z tego że rower marketowy za 600zł, 600 też nikt nie chce stracić, fakt że to większa strata jesli rower kosztuje więcej ale co z tym zrobisz? niktorzy kradną dla zabawy,jak się widzi drecha to uciekać! jak się wogle kogoś widzi kto jest potencjalnym złodziejem to uciekać!
ehh sorry chlopaki.. ale nie da sie od tak pozbyć dresów.. chyba że co 2 człowiek nosiłby ze sobom metalowom pałke i na widok dresa rzucałby wszystko i biegł go napie***lić.. wtedy by im sie odechcialo.. ale niestety to nie możliwe.. a filozofia dresa tzn. weź jemu bo ma a ja nie, albo mam ale chce mieć wiencej co mnie obchodzi że ktoś tyle na to pracowal.. to zjawisko niestety dość powszechne i mysle że szybk nie zniknie :(
[quote="Sedrik"]emat-e...znowu sie wypowiadasz w topiku o dresiarzach, a sam nim przeciez jestes. Masz pecha ze razem do szkoły chodzimy :D[/quote]
nie umiesz rozkminic pojecia dres... dres to jest (wedlug wiekszosci ludzi) typ co nosi dresy non stop i kradnie... ja tak robie? nie, wiec zamknij twarz.
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D
[quote="AMOEBA"]co mnie obchodzi że ktoś tyle na to pracowal.. [/quote]
zle to ujales... bo w wiekszosci przypadkow daje mamusia czy tatus na rowerek... i nawet jak ktos straci jeden rower to po kilku dniach ma nastepny... i to nie z wlasnego budzetu tylko bogatych rodzicow... ale to akurat jest niewazne. wiec h uj z tym...
http://allegro.pl/show_item.php?item=40319121 licytować;) 1000$ ma być:D