Reklamy? :O Ani jednej

Straszny rozpiździel w skrzynce mam na chromium...
Średnio "ale cóż" bo ja tam miałem zapisaną całą historię mojego mongogła, każdą część, którą po kolei zmieniałem :/ jakieś 7 stron wątku poszło w kosmos z tego co widzę...komarek pisze:Tera pewnie spora część osób będzie musiała robić bikecheck od nowa, no ale cóż. Przydałaby się jeszcze możliwość ustawienia zdjęcia miniaturki i wyszukiwarka w rowerach.
Dzięki za pomoc.rafal.zwdh pisze:Pomogło usunięcie ciasteczek, ale nie poprzez link na dole strony, ponieważ nie przynosiło to żadnej poprawy, tylko w opcjach Firefoxa, usunąłem wszystkie i dopiero pomogło
Ciiii, o Adblocku się nie mówi na forach, po prostu "mi się jakoś nic nie wyświetla, pewnie mam zepsute".pixel991 pisze: Ps: jeśli macie reklamy to polecam AdBlock każda reklama znika
tak jak pisalem.. bede probowac odzyskac rowery, ktore nie przeszly podczas importu.KubaLaPL pisze:Średnio "ale cóż" bo ja tam miałem zapisaną całą historię mojego mongogła, każdą część, którą po kolei zmieniałem :/ jakieś 7 stron wątku poszło w kosmos z tego co widzę...komarek pisze:Tera pewnie spora część osób będzie musiała robić bikecheck od nowa, no ale cóż. Przydałaby się jeszcze możliwość ustawienia zdjęcia miniaturki i wyszukiwarka w rowerach.
to kolejna z rzeczy do poprawy..tomko pisze:Całkiem ładnie tylko układ strony coś mi się sypie po użyciu wyszukiwarki. Też tak macie?
Prosba - czy osoby ktore nie moga edytowac roweru moga mi przeslac swoje haslo w PM ? chcialbym to zobaczyc od strony uzytkownika i sprawdzic dokladnie co nie zaskakuje...przemek_06 pisze:To jeszcze powiedźcie jak edytować opis roweru? Jak biorę edytuj to mam tylko zdjęcia a opisu nie mogę edytować... No i przydała by się możliwość wybrania zdjęcia które ma być jako miniaturka.
Przeglądy będą poukładane chronologicznie?nikom pisze:Dzial rowery zostal przeniesiony wlasnie na strone glowna i nie bedzie go juz na forum, stad te wszystkie kombinacje
Prosba - czy osoby ktore nie moga edytowac roweru moga mi przeslac swoje haslo w PM ? chcialbym to zobaczyc od strony uzytkownika i sprawdzic dokladnie co nie zaskakuje...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości