Nowe DH-zone - wasze opinie

KubaLa
moderator
Kontakt:

Post autor: KubaLa »

A jak ktoś miał 2 opisane rowery? Bo mi została w profilu tylko szosa :/
Reklamy? :O Ani jednej :lol:
Straszny rozpiździel w skrzynce mam na chromium...
Z gówna bata nie ukręcisz.
komarek
Kontakt:

Post autor: komarek »

Tera pewnie spora część osób będzie musiała robić bikecheck od nowa, no ale cóż. Przydałaby się jeszcze możliwość ustawienia zdjęcia miniaturki i wyszukiwarka w rowerach.
KubaLa
moderator
Kontakt:

Re:

Post autor: KubaLa »

komarek pisze:Tera pewnie spora część osób będzie musiała robić bikecheck od nowa, no ale cóż. Przydałaby się jeszcze możliwość ustawienia zdjęcia miniaturki i wyszukiwarka w rowerach.
Średnio "ale cóż" bo ja tam miałem zapisaną całą historię mojego mongogła, każdą część, którą po kolei zmieniałem :/ jakieś 7 stron wątku poszło w kosmos z tego co widzę...
Z gówna bata nie ukręcisz.
brooce
Kontakt:

Post autor: brooce »

Odnośnie kontroli antyfloodowej w shoutboxie - po wyskoczeniu komunikatu że nie mogę tak szybko wysłać kolejnej wiadomości, cały napisany tekst szlag trafia. Nie dałoby się go jakoś zatrzymać?
http://brooce.pinkbike.com
rafal.zwdh
Kontakt:

Post autor: rafal.zwdh »

Pomogło usunięcie ciasteczek, ale nie poprzez link na dole strony, ponieważ nie przynosiło to żadnej poprawy, tylko w opcjach Firefoxa, usunąłem wszystkie i dopiero pomogło
przemek_06
Kontakt:

Post autor: przemek_06 »

To jeszcze powiedźcie jak edytować opis roweru? Jak biorę edytuj to mam tylko zdjęcia a opisu nie mogę edytować... No i przydała by się możliwość wybrania zdjęcia które ma być jako miniaturka.
Dla mnie póki co gorzej niż było, mam nadzieję, że się to wszystko poprawi bo narazie to wiadomo, że wszystko "świeże" i jeszcze do ogarnięcia ;)
komarek
Kontakt:

Re:

rafal.zwdh pisze:Pomogło usunięcie ciasteczek, ale nie poprzez link na dole strony, ponieważ nie przynosiło to żadnej poprawy, tylko w opcjach Firefoxa, usunąłem wszystkie i dopiero pomogło
Dzięki za pomoc. :D
pixel991
Kontakt:

Post autor: pixel991 »

Dla mnie jest super, wszystko ładnie wygląda. Tylko mam jeden problem taki sam jak Jasoon, czyli nie mogę znaleźć swojego roweru. Nie widzę żadnego linku do niego :(

Ps: jeśli macie reklamy to polecam AdBlock każda reklama znika
EZrider
Kontakt:

Re:

Post autor: EZrider »

pixel991 pisze: Ps: jeśli macie reklamy to polecam AdBlock każda reklama znika
Ciiii, o Adblocku się nie mówi na forach, po prostu "mi się jakoś nic nie wyświetla, pewnie mam zepsute". ;)
Adamus531
Kontakt:

Post autor: Adamus531 »

Bardzo gustownie :) Te problemy na początku trochę mnie denerwowały ale już ogarnięte.
tomko
Kontakt:

Post autor: tomko »

Całkiem ładnie tylko układ strony coś mi się sypie po użyciu wyszukiwarki. Też tak macie?
komarek
Kontakt:

Tak, z czasem naprawią.
nikom
administrator
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: nikom »

KubaLaPL pisze:
komarek pisze:Tera pewnie spora część osób będzie musiała robić bikecheck od nowa, no ale cóż. Przydałaby się jeszcze możliwość ustawienia zdjęcia miniaturki i wyszukiwarka w rowerach.
Średnio "ale cóż" bo ja tam miałem zapisaną całą historię mojego mongogła, każdą część, którą po kolei zmieniałem :/ jakieś 7 stron wątku poszło w kosmos z tego co widzę...
tak jak pisalem.. bede probowac odzyskac rowery, ktore nie przeszly podczas importu.
tomko pisze:Całkiem ładnie tylko układ strony coś mi się sypie po użyciu wyszukiwarki. Też tak macie?
to kolejna z rzeczy do poprawy..
przemek_06 pisze:To jeszcze powiedźcie jak edytować opis roweru? Jak biorę edytuj to mam tylko zdjęcia a opisu nie mogę edytować... No i przydała by się możliwość wybrania zdjęcia które ma być jako miniaturka.
Prosba - czy osoby ktore nie moga edytowac roweru moga mi przeslac swoje haslo w PM ? chcialbym to zobaczyc od strony uzytkownika i sprawdzic dokladnie co nie zaskakuje...

Ogolnie wiekszosc rzeczy zwiazanych z wygladem strony bedzie ogarnieta do konca tygodnia.

Ci, ktorzy maja jeszcze problemy z logowaniem, lub pytania dotyczace rowerow prosze zapoznac sie z newsem ze strony glownej:
http://www.dh-zone.com/pl/og%C3%B3lne/z ... informacje

Dzial rowery zostal przeniesiony wlasnie na strone glowna i nie bedzie go juz na forum, stad te wszystkie kombinacje ;)
Viservard
Kontakt:

Re: Re:

Post autor: Viservard »

nikom pisze:Dzial rowery zostal przeniesiony wlasnie na strone glowna i nie bedzie go juz na forum, stad te wszystkie kombinacje ;)
Przeglądy będą poukładane chronologicznie?

MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Re: Nowe DH-zone - wasze opinie

Post autor: MLYNoBIKER »

Tak jak załączyłem screena, trzeba te czcionki ogarnąć bo niektóre są niewidoczne, jeśli chodzi o rowery to nie mogę zmienić miniaturki roweru, jak daje na aktualnej usuń to nic się nie dzieje.

O jeszcze dodaje jeden, w podglądzie też czcionka niezbyt czytelna jest :P

BTW: znaczek odnośnika do strony www pod nickiem << strasznie brzydki :P
Załączniki
podglad.jpg
dhz.jpg
rafal.zwdh
Kontakt:

Post autor: rafal.zwdh »

Prosba - czy osoby ktore nie moga edytowac roweru moga mi przeslac swoje haslo w PM ? chcialbym to zobaczyc od strony uzytkownika i sprawdzic dokladnie co nie zaskakuje...

Mi tez możecie przesłać, a i jeszcze hasła do kont bankowych :D

A tak poza tym to szkoda że nie ma cytowania selektywnego czy jak to się tam nazywa, tylko cały post można cytować
komarek
Kontakt:

rafal.zwdh - lans na pisanie na zielono :lol:
No ja też wolę starą wersję cytowania, była wygodniejsza i szybsza.
MLYNoBIKER
moderator
Kontakt:

Post autor: MLYNoBIKER »

Fajnie by było w rowerach dać szukajke która bierze hasła z 1 postu (opis roweru) pewnie się tak nie da więc chociaż z tytułu - wpisujesz pitbull i wyskakują wszystkie dc pitbulle spoko by to było.
MUSZEL
Kontakt:

Post autor: MUSZEL »

MLYNoBIKER pisze:BTW: znaczek odnośnika do strony www pod nickiem << strasznie brzydki :P
a ja nie umiem tego wstawić, jak to zrobić? Próbowałem w moje konto-edytuj-contact-website, ale chyba nic mi sie nie wyświetla pod nickiem
ODPOWIEDZ