Mondraker Rower Summum Pro vs YTINDUSTRIES tues 2.0 comp

troyo
Kontakt:

Post autor: troyo »

Chodzi mi o cos poza summumem, w ktorym trzeba to zrobic, zeby po sezonie nie wymieniac przewodu hamulcowego i pancerza przerzutki.
MaxxisDH
Kontakt:

Post autor: MaxxisDH »

Ja tam chce teraz złożyć rower własnie na summumie pro team 2012 MFT zielona , le troszkę cena mnie zniechęca na rowerowym aż 7290zł ja na przykład nie lubię obklejać ramy taśmami aby się nie wycierała a tak pancerz jest w ramie i jest kłopot z głowy . ja np nie lubie co chwile zmieniać hebli wiec mi to pasuje.
troyo jak ci summum nie pasuje to go sprzedaj i po problemie.
Na zamówienie ! (spodnie ,jerseye ,gogle , kaski , ochraniacze , buzery itd ) GG:13394531
Spaced
moderator
Kontakt:

Re:

Post autor: Spaced »

MaxxisDH pisze:Ja bym brał summuma , dla mnie jest ważne ze idą pancerze w ramie ,i wrazie coś by się działo z ramą to jest 7anna jak by co w pl , a w YT może być ciężko chociaż by wysyłać na gwarancje ramę do niemiec na własny koszt naprzykład , poza tym jak kupujesz rower ro najpierw płacisz a rower masz do pół roku dopiero u siebie, aczkolwiek jest atrakcyjna cena tego yt ,choć mówią ze są problemy z firmą BOS jeżeli chodzi o cześći zamienne i o serwis.

SUMMUM PRO
Plusy - pancerze w ramie , możliwość zmiany geometrii roweru , damper rc2 , fox 40 , dożywotnia gwarancja na ramę , mostek 0mm(żaden producent niedaje w rowerku takiego mostka).
Minusy - średniej klasy osprzęt

ROWER YT
PLUSY - ATRAKCYJNA CENA , DOBRY OSPRZĘT ,DAMPER 267 BOS
MINUSY - KOSZTY W RAZIE PROBLEMÓW Z ROWEREM I WYSYŁKA NA KOSZT KUPUJĄCEGO DO NIEMIEC , PROBLEMATYCZNY DAMPER BOS , BOXXER (ZAMIAST FOXA 40) , DŁUGIE OCZEKIWANIE NA ROWER.

Ja bym brał summuma pro.

Pancerze w ramie to wada chyba, ze jezdzisz to tylko po internecie. Urwiesz przewód i masz sporo pieprzenia sie, cos przestawic musisz - sporo pieprzenia sie. Bez kitu, przewody w ramie sa tylko na słit fotki na pb
ODPOWIEDZ