Puncu, jutro się pobawię. Od razu pochwalę się i poproszę Cię żebyś zrobił foto z takiej perspektywy. Broń boże pod słońce i w cieniu, gdyż potem te same odcienie inaczej wyglądają i blakną po zapisaniu.
Yard pisze:Puncu, jutro się pobawię. Od razu pochwalę się i poproszę Cię żebyś zrobił foto z takiej perspektywy. Broń boże pod słońce i w cieniu, gdyż potem te same odcienie inaczej wyglądają i blakną po zapisaniu.
Nie ma problemu. Moge jutro zrobić. W takim razie nie wiem czy jest sens robić tamto, wyśle Ci inne
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Wiem, wiem lajtowo. Niestety nie dałem rady dzisiaj zrobić. Wróciłem z pracy wytyrany (tam też pisałem posta), ledwo zrobiłem z hamulcem i zaraz znowu do pracy wychodzę. Sorki wielkie, jutro jadę na miasto to zrobię
Big Hit + 888 RC 2004r.
Big Hit + 66 RC 2005r.
Fondriest Status-X 1996r.
Wrzuciłem zdjęcia na PB żebyś mógł sobie wziąć rozmiar jaki potrzebujesz
Jedną wersje chciałbym z niebieską sztycą, linkiem i półkami. Co do pozostałych projektów to jak pisałem wyżej.
Ogólnie mega szacun że Ci się chce i za zdolności też
Prosił bym o :
Piasty niebieskie , kiera niebieska , sztyca niebieska , pedały niebieskie , blat niebieski , niebieski pająk tarczy . Jeżeli byłaby taka możliwość to żeby to była niebieska anoda.