WoW :]

Rufus
Kontakt:

Post autor: Rufus »

dajcie link do traileru "extrim bejs", byl w topicu "nastepca BENDERA"
Łasiczka w kształcie pieczątki. Pieczątka w kształcie łasiczki.
freeride 46
Kontakt:

Post autor: freeride 46 »

no ok film fajny spoko fajne pomysly i nice .........ale muza totalne dno....
i can't stand fake ass bitches..lyin ass niggas and you punk ass snitches!West Side
Drachim
Kontakt:

Post autor: Drachim »

Muzyka to kwestia gustu... ja nienawidze hip-hopu.. zwlaszcza polskiego, ale tutaj mi jakos pasuje:)
Kid
Kontakt:

Post autor: Kid »

no widzisz... i tak nawiasem mowiac Drachim, gdybys chcial to moglbym zmienic twoj stosunek do pl hh w 5minut... ;) bo to co dobre jest gleboko, a gowno na samym wierzchu plywa...

i cos jeszcze, ja nie komentuje jak w filmikach sa metalowe kawalki, po prostu, gdy mi b. nie pasuje to wylaczam glos, ale nie komentuje, ze jest do dupy muzyka, bo to kwestia GUSTU... aaaut...
thugrider@wp.pl
Drachim
Kontakt:

Wierze ale musze niestety odmowic... hh mi nie przeszkadza bo nie slucham... ale jesli ktos lubi ten rodzaj muzyki to jego sprawa:) Nie mowie ogolnie ze hh jest do pupy tylko ze jest do pupy wedlug mnie a to roznica:) Hehe szanuje zdanie innych:P
Drachim
Kontakt:

A zreszta mielismy komentowac film a nie polski hh:P
punkers
Kontakt:

Post autor: punkers »

panowie pełna wersja się szykuje i bedzie jazda ale nie wiem czy z hip hopem czy bez bez kitu ale wy macie problemy jaka muzyka a włącz sobie pierwszy lepszy kanal muzyczny i co uslyszysz ..... "hwdp" czyli spiewające drechy ale mam to w dupe a łana jast raczej tym hip hopem z głębi tak mi się wydaje ale się nieznam punx not dead kurwa już od żeczy gadam Szczęśliwego nowego roku !!
olisko
Kontakt:

Post autor: olisko »

:D czyli następna kłutnia.....ja już nie moge....:) co sie nie powie to się kłucicie....i jak bedzie pełna wersja...to bardzo prosze o powiadomienie....:) i wogoole kiedy to będzie? a tak na marginesie to jakość jest chujowa miejscami..:(.........
peace

pZdR
kupie opony - slicki 3.0 na 24
kenda K-rad 26 cali
ODPOWIEDZ