Giant Glory 27,5 2015
-
- moderator
- Kontakt:
Straszna bieda z tym zawieszeniem, może to jakiś chwyt marketingowy typu "najwyższy model glorki w cenie 20tyś gdy u konkurencji jest 2x drożej".
Dodatkowo no technologicznie giant zostaje mocno z tyłu z aluminiową ramą
Dodatkowo no technologicznie giant zostaje mocno z tyłu z aluminiową ramą
Trek Session Park
www.pinkbike.com/photo/12075880/
Re:
Oj coś bredzisz Norbert :PSpaced pisze:Waga fajna ale najwyższy model troche bieda jeśli chodzi o komponenty. Zwłaszcza zawieszenie.
No fakt, nie ma Emeralda i Jade'a, ale jest najnowszy Vivid i najnowszy Boxxer Team. Ja nie będę narzekać ;>
Komponenty słabe? Zajebiste koła, zajebisty napęd. Kiera miała być karbonowa, ale nie zdążyli jej zrobić, więc będzie Truvativ Danny Hart coś tam...
pozdro
frango
frango
-
- Kontakt:
Re: Re:
Boxxer Team w najwyższym modelu to słaba opcja. To bardzo dobry amor ale jeśli cenowo rower podobnie do konkurencji wypada to jednak troche slabo jak tu jest amor za 1000$, a u konkurencji za 1800$.frango pisze:Oj coś bredzisz Norbert :PSpaced pisze:Waga fajna ale najwyższy model troche bieda jeśli chodzi o komponenty. Zwłaszcza zawieszenie.
No fakt, nie ma Emeralda i Jade'a, ale jest najnowszy Vivid i najnowszy Boxxer Team. Ja nie będę narzekać ;>
Komponenty słabe? Zajebiste koła, zajebisty napęd. Kiera miała być karbonowa, ale nie zdążyli jej zrobić, więc będzie Truvativ Danny Hart coś tam...
Reszta komponentów spoko ale konkurencja w najwyzszych modelach nie ma gorszej majac przy tym czesto lepsze amory. Swoja drogą czy pierwszy rocznik glorki nie miał teama w niższym modelu z 2 dostępnych? Bo to troche ironicznie

Re: Giant Glory 27,5 2015
Orientujesz się jaka będzie cena ?Moja Glorka ma być jakoś w styczniu
Re:
Niższy model był na RF i Boxxer Team. Wyższy na Shimano Fox. Ta czarno czerwona.frango pisze:Marudzisz... wymiana sprężyny na powietrzną kosztuje grosze :P
Nie, pierwsza Glorka była jeszcze na Shimano/Fox
I ja wiem, ze kosztuje ale porównujemy kompletne rowery.
-
- moderator
- Kontakt:
@frango
Zaraz dostaniesz bana za te zdjęcia (taka tam zazdrość) haha
na real foto koła jednak wyglądają na większe
Zaraz dostaniesz bana za te zdjęcia (taka tam zazdrość) haha
na real foto koła jednak wyglądają na większe
Trek Session Park
-
- moderator
- Kontakt:
@frango
A porównaj zwrotność roweru na takim a-line? wiesz skrętność, whipy, manual itp glorka 27,5" a coś 26"
A porównaj zwrotność roweru na takim a-line? wiesz skrętność, whipy, manual itp glorka 27,5" a coś 26"
Trek Session Park
Re:
Model 0 na pewno powyżej 20k pln.Diter pisze:o jakich My tu mowimy pieniadzach. < 20k pln czy > 20k pln ?
Wiesz, ja tak jakoś bardzo nie szaleję. Na tym a-line radzę sobie całkiem nieźle. Jakieś tam "mikro-whipy" idą... ale ja nie czułem różnicy in minus, jeśli o to chodzi. Co odczułem, to lepsza praca w niezbyt wymagającym terenie... bo a-line to prawie gładki, nie liczą dziur od hamowaniaMLYNoBIKER pisze:A porównaj zwrotność roweru na takim a-line? wiesz skrętność, whipy, manual itp glorka 27,5" a coś 26"

pozdro
frango
frango