KAC ;]
ja wypiłem 4 kielony czystej, jakies pól butelki wermuta białego bianco i pól czerwonego, piwa jakies a wszystko przepite jakims tanim klepaczem w puszce typu redbul ale to nie był red bull, aaa jeszcze z pól szampana i mach towaru o 12 i kaca teraz nie mam ale miałem rano, teraz tylkko jeszcze prosto ustac nie moge...
A ja nie piłem i nie mam kaca, ot co, wiecie że dzisiaj stałem może 5 minut w kolejce do kolejki linowej na kasprowy?(normalnie się stoi jakoś godzinę) mówie wam, całe zakopane się zlało w trupa, nie wspominając o pijanych goprowcach... :D, brachu się tak upił że nie pamięta gdzie wczoraj był i nie może znaleść bryki :D (wracał taksówką)
pozdro
pozdro
http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=22&t=74297
ja pamietam, chyba. 4-5 piv, 7 kielonow roznorakiej wodki, jakeis drinki, z kumplem flaszke szampana z gwinta, jakeis gin martini mieszane wszystko, ajerkoniak i tym podobne... wypalilem jakies cyagro/a, jak nigdy nie pale i ogolnie bylo smiesznie. w koncu trafilem do lozka z kumplem i kumpela, ja bez spodni, on bez bokserek, ona bez stanika :P i dzwonilem do paru ludzi ale srednio pamietam co i jak :P po sobie na klatce posprzatalem
i kto mi kurrva zajebal flaszke johny walkera?!
i kto mi kurrva zajebal flaszke johny walkera?!
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: