RS PIKE vs MANITOU MINUTE
Ale pierdolicie za przeproszeniem. Oba te widelce są na pewno bardzo dobre, ale nie porównujcie ich ze sobą. Każdy działa w swoim środowisku i żeby to stwierdzić nie trzeba być specjalistą......wystarczy popatrzeć na ich masy 1720 i 2245. Pierwszy jest powietrzny, ma delikatną budowę, przeznaczony jest do enduro i spokojnie można powiedzieć że do typowego XC również. Drugi jest do katowania - street, dirt, FR itp.
To tak jakby zapytać co jest lepsze - SID czy Boxxer, nie wskazując do czego ten amor ma być. A wiadomo że oba to najwyższa światowa klasa.
To tak jakby zapytać co jest lepsze - SID czy Boxxer, nie wskazując do czego ten amor ma być. A wiadomo że oba to najwyższa światowa klasa.
http://img134.imageshack.us/img134/3203/1ffbb5e0ac.jpg
Już zdecydowałem , że biore RS PIKE tylko teraz mam wziąść race, sl, team?? Cena nie gra roli.
Jeżeli ktoś ma do sprzedania to piszcie Michal550@poczta.fm
Dzieki
Jeżeli ktoś ma do sprzedania to piszcie Michal550@poczta.fm
Dzieki
Bierz race albo sl , team'a nie ma sensu chociaz jak kto woli ale jest juz troche zadelkitny jak na moj gust ruzni sie od race tym ze ma aluminowa rure sterową
i lzejsza korone a race od sl ruznio sie tym ze ma regulacje blokady skoku (tzn. regulacje siły przy ktorej sie ta blokada zwalnia ale to sie ustawia raz a potem jest spokuj : ) na pokretle a w sl trzeba wziosc imbusa i wsadzic w dzurke ktora i tak jest na wieszchu tak ze nie trzeba niz rozkrecac wiec nie wiem czy warto za to płacic 200 zł wiecej ale za to race ma ładny czerwony kolor a sl nie :(
i lzejsza korone a race od sl ruznio sie tym ze ma regulacje blokady skoku (tzn. regulacje siły przy ktorej sie ta blokada zwalnia ale to sie ustawia raz a potem jest spokuj : ) na pokretle a w sl trzeba wziosc imbusa i wsadzic w dzurke ktora i tak jest na wieszchu tak ze nie trzeba niz rozkrecac wiec nie wiem czy warto za to płacic 200 zł wiecej ale za to race ma ładny czerwony kolor a sl nie :(
http://www.pinkbike.com/photo/4278363/