Ogólne przemyślenia :|
-
- Kontakt:
ja jestem na forum od niedawna.....i powiem szczeze ze kilka pierwszych topickow moich to jakas zenada jak sie teraz patrzy (ale wtedy to naprawde byly trudne dlamnie pytania) dopuki nie uslyszlem "to juz bylo szukaj" i kilka innych milych zeczy;/ tego napis do opcji szukaj wogole niewidac;/ ale ogulnie zajebisci3e duzo sie dowiedzialem na samym poczatko o rowerach naprawde bylo tu mnostwo inf o roznych dziwnych wtedy dla mnie zeczy :) i tak z czasem tu juz zadnych zeczy sie nie moglem dowiedziec od czasu do czasu trafial sie jakis pozadny topic , ale wiekszosc normalnych i sesownych topicow jest na temat nie zwiazany z rowerami...;/ ogulnie to forum sie zaczyna staczac....;/
naprawde trzeba olewac glupie posty typu "drag vs point" to znikna za 2 godziny z forum smiercia naturalna. a tak jak mu 20 osob mu napisze "wypierdalajj deklu bo to bylo " "szukaj ******" itp. to po 1 post bedzie dlugo na pierwszej stronie 2. moga powstac takie osoby jak JJ kona16 ......
to chyba tyle peace
naprawde trzeba olewac glupie posty typu "drag vs point" to znikna za 2 godziny z forum smiercia naturalna. a tak jak mu 20 osob mu napisze "wypierdalajj deklu bo to bylo " "szukaj ******" itp. to po 1 post bedzie dlugo na pierwszej stronie 2. moga powstac takie osoby jak JJ kona16 ......
to chyba tyle peace
freeride21 rozumiem twoje rozgoryczenie, bo w koncu ty byles jednym z tych debili ktorzy po czesci rozwalili stare forum. ***** bedzie debilem do konca zycia, i jakbys umial czytac ********, to jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia wypie.rdalaj.
czy to jest takie trudne?! nie mam nic do powiedzenia- nie pisze? :|
a druga taka mysl co mi sie nawinela, to przeceiz temat np. o dragu nie jest z gory zly. tylko 99% juz tym rzyga, co nie znaczy ze tzreba go zlewac od razu, mnie chodzi o pewne zasady jakie by mozna wprowadzic...a zaczac najlepeij od siebie.
p.s
******* sie qub_dh , pamietasz fanta shokata ?
czy to jest takie trudne?! nie mam nic do powiedzenia- nie pisze? :|
a druga taka mysl co mi sie nawinela, to przeceiz temat np. o dragu nie jest z gory zly. tylko 99% juz tym rzyga, co nie znaczy ze tzreba go zlewac od razu, mnie chodzi o pewne zasady jakie by mozna wprowadzic...a zaczac najlepeij od siebie.
p.s
******* sie qub_dh , pamietasz fanta shokata ?
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
huh..
fakt, ze jest tu mnoostwo smiecia, ale jest i mnoostwo perelek.. nie musze zazwyczaj zakladac tematow, zeby sie czegos dowiedziec - wystarczy czasem podlaczyc sie pod istniejacy temat..
opcja 'szukaj' to w ogole moje bostwo :] no ale ja zawsze wychodzilem z zalozenia "szukajcie, a znajdziecie (a jesli nie to pytajcie :] )"
no ja jestem nowy.. i tutaj i na rowerze z mala ramka :] nie mam 12lat i nie dowiedzialem sie o tym z katalogu - mam 20lat i nie mialem wczesniej kasy - takie zycie
i co prawda na forum dziaja sie rzeczy zle, ale dziekuje wszystkim, ktorzy mi pomogli, dzieki ktorym dowiedzialem sie tego, czego potrzebowalem (a czasem wiele wiecej)
no i dzieki dla Ciamka, ze jest w okolicy i zawsze pomoze :]
fakt, ze jest tu mnoostwo smiecia, ale jest i mnoostwo perelek.. nie musze zazwyczaj zakladac tematow, zeby sie czegos dowiedziec - wystarczy czasem podlaczyc sie pod istniejacy temat..
opcja 'szukaj' to w ogole moje bostwo :] no ale ja zawsze wychodzilem z zalozenia "szukajcie, a znajdziecie (a jesli nie to pytajcie :] )"
no ja jestem nowy.. i tutaj i na rowerze z mala ramka :] nie mam 12lat i nie dowiedzialem sie o tym z katalogu - mam 20lat i nie mialem wczesniej kasy - takie zycie
i co prawda na forum dziaja sie rzeczy zle, ale dziekuje wszystkim, ktorzy mi pomogli, dzieki ktorym dowiedzialem sie tego, czego potrzebowalem (a czasem wiele wiecej)
no i dzieki dla Ciamka, ze jest w okolicy i zawsze pomoze :]
S> Tioga Factory DH 2.1 Pro (przod i tyl) <- 90zl/sztuka
Co z tym zrobić?
1. Ignorować ******* tematy i posty == nie odpisywać, tak jakby ich nie było.
2. Moderować forum! Nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego na tym forum działalność moderatorów jest znikoma (bo ponoć są - tak nikom kiedyś napisał - wcześniej myślałem, że w ogóle ICH nie ma).
->Kilku mądrych moderatorów rozwiązałoby problem.<-
1. Ignorować ******* tematy i posty == nie odpisywać, tak jakby ich nie było.
2. Moderować forum! Nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego na tym forum działalność moderatorów jest znikoma (bo ponoć są - tak nikom kiedyś napisał - wcześniej myślałem, że w ogóle ICH nie ma).
->Kilku mądrych moderatorów rozwiązałoby problem.<-
http://www.upr.org.pl/ <- niższe podatki = tańsze rowery
wiesz sprawa z modami wygladala nieco inaczej...jescze na starym forum byl np. ziqu grucha wojciech. i banowali kasowali itp. okazalo sie ze ta metoda nie poodobala sie wiadomo komu no i nie ma juz modow. nie mwoie ze to maja byc oni...kto kto siedzi caly czas na forum powiniene dostac modaa- i wywalac wszystko co jest nie tak
http://www.pinkbike.com/video/4477/
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
dc akita+z1 fr2 qr20
gg 3039647
-
- Kontakt:
no nie powiem ale jestem na tym forum 2 lata ale w sumie malo sie wypowiadam bo i tak kiedy cos napisze to malo osob mnie slucha tutaj bo nie mam renomy wsrod forumowiczow. mam malo postow i ogolnie malo sie angazuje w sprawy forum ale w sumie jezeli jakies pytanie zadawalem to zawsze dostawalem pozadna odpowiedz. wszystko zalezy jak zadasz to pytanie, ja sie dowiaduje zawsze tego czego chce i jest spoko pozatym pod uwage biore odpowiedzi tylko znikomej czesci uzytwkownikow ktorzy zadko sie wlaczaja do rozmowy ale jak juz cos gadaja to z glowa.
mysle ze ostatnio forum jest zalane przez np uzytkownika krzywego ktory ma ponad 4000 tysiace postow a w sumie moze rozsadnych by sie z tego znalazlo 10% w co tez watpie. nie chce zeby on to odbieral jako atak ale tak jest, forum przez to czesciowo przejmuje funkcje czatu a to mnie denerwuje w sumie, drugim takim jest pi3tro ale troche mnie, kiedys embed byl albo cos w tym stylu i tak samo napierd.alal, a to panowie jest bez sensu. pamietam jak na starym forum chyba groochasowi sie gratulowalo 1000 posta i bylo to osiagniecie i nalezaly mu sie gratulacje bo pomogl duzej ilosci osob i prowadzil pozadne dyskusje.
nie ma co marudzic jest jak jest i szybko tego nie zmienimy, kiedy rower przestanie byc trendy to bedzie spoko i tyle.
pozdro
mysle ze ostatnio forum jest zalane przez np uzytkownika krzywego ktory ma ponad 4000 tysiace postow a w sumie moze rozsadnych by sie z tego znalazlo 10% w co tez watpie. nie chce zeby on to odbieral jako atak ale tak jest, forum przez to czesciowo przejmuje funkcje czatu a to mnie denerwuje w sumie, drugim takim jest pi3tro ale troche mnie, kiedys embed byl albo cos w tym stylu i tak samo napierd.alal, a to panowie jest bez sensu. pamietam jak na starym forum chyba groochasowi sie gratulowalo 1000 posta i bylo to osiagniecie i nalezaly mu sie gratulacje bo pomogl duzej ilosci osob i prowadzil pozadne dyskusje.
nie ma co marudzic jest jak jest i szybko tego nie zmienimy, kiedy rower przestanie byc trendy to bedzie spoko i tyle.
pozdro
-
- Kontakt:
nie do wiary ktos tu mysli!!!! naprawde na forum jest niewiele osob ktorych stac na takie wypowiedzi (bardziej zlozone) bo wiekszosc uzytkownikow to po prostu male dzieci ktore wiedza tyle tylko ze rower ma dwa kola. no i trudno, olac to.
tyle sie nauczylem bedac na tym forum ze ani razu nie uzyskalem odpowiedzi na jakies swoje pytanie, wiec nie nalezy pytac. zawsze ludziska odchodzily od tematu, raz to jebali za cos (ze nie lubie zawodow) a to za cos innego. tu trzeba ostro piszesz na starcie **** ci w dupe jak ci sie nie podoba i ***********, to jest luzik. inaczej ci wsiadaja na glowe muchy i komary i zaczynaja kasac.
no i jeszcze jedna cecha - teraz sie z toba zgodza bo dobrze prawisz. a za dwie minuty? opuszcza ten topic i zostanie pustka miedzy uszami. ale popatrz na to z innej strony... my to forum stworzylismy bedac malymi szczylami (2 lata temu to bylo chyba) totez i nasze umiejetnosci ksztaltowania opinii ulegly zmianie. wtedy nie bylo ludzi ktorzy nam by mowili ty ******, a teraz my innym mowimy 'ty ******'.
a rok temu bylo smiesznie z tym bąkalem i dj-tektrem... wiecej zabawy niz wkurwiania sie o ich glupie wypowiedzi... kosmiczne obrecze, pytania z dupy wziete... teraz to juz nie jest smieszne. no ale uszanujmy ze sa ludzie, ktorzy sa elo, maja 17 lat pustke w glowie i jezdza na dualowce.
tyle sie nauczylem bedac na tym forum ze ani razu nie uzyskalem odpowiedzi na jakies swoje pytanie, wiec nie nalezy pytac. zawsze ludziska odchodzily od tematu, raz to jebali za cos (ze nie lubie zawodow) a to za cos innego. tu trzeba ostro piszesz na starcie **** ci w dupe jak ci sie nie podoba i ***********, to jest luzik. inaczej ci wsiadaja na glowe muchy i komary i zaczynaja kasac.
no i jeszcze jedna cecha - teraz sie z toba zgodza bo dobrze prawisz. a za dwie minuty? opuszcza ten topic i zostanie pustka miedzy uszami. ale popatrz na to z innej strony... my to forum stworzylismy bedac malymi szczylami (2 lata temu to bylo chyba) totez i nasze umiejetnosci ksztaltowania opinii ulegly zmianie. wtedy nie bylo ludzi ktorzy nam by mowili ty ******, a teraz my innym mowimy 'ty ******'.
a rok temu bylo smiesznie z tym bąkalem i dj-tektrem... wiecej zabawy niz wkurwiania sie o ich glupie wypowiedzi... kosmiczne obrecze, pytania z dupy wziete... teraz to juz nie jest smieszne. no ale uszanujmy ze sa ludzie, ktorzy sa elo, maja 17 lat pustke w glowie i jezdza na dualowce.
www.trialshop.pl
rasta biker, ok Twoje zdanie, nie mam nic przeciwko nie kazdy musi mnie kochac :) moze i flooduje troche ale chyba nie jest to az takie strasznie skoro nie widze postow "wyjebac krzywego" ani od moderatora nie slysze ze mam skonczyc ********* etc :) jak sie zacznie cos takiego to przyznam Ci racje ze robie zle, ok?
www.bikeaction.pl
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
'moja glowa granice mi wytycza' /hurt
Mi się wydaje że to minie. Dzisiaj na dualówki i dh-zone jest po prostu moda. Z czasem dzieciaki znajdą sobie nowe hobby, jakąś hulajnoge albo warcaby a zostaną tylko prawdziwi bikerzy. U nas w świdnicy 2 lata temu to było nas kilka osób skaczących na rowerach a dzisiaj to każdy dzieciak na dragstarze albo poincie śmiga, bo tak jest cool.
twój stary i 40-stu rozbójników!!
www.freeride.swidnica.prv.pl
www.freeride.swidnica.prv.pl