[Zalas] Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 05r
-
- Kontakt:
Re:
A żebyś wiedział, że Big Hit :P Puncu mnie zaraził tą ramą i bardzo spodobała mi się jej praca, jedyne co mi spasowało tak z pracą to stara glorka i canyon torque dhx ale canyon za drogi, do glorki muszę 3/4 roweru wymienić. Więc stanęła opcja Big Hit jednak z roczników 2006-2008. Dlaczego ten a nie 2004? Możliwość wsadzenia kół 26" bez żadnych Betd, Mielców i innych paranoi. Kolejną sprawą są dwa ustawienia zawieszenia, tak to mnie przekonuje bo ja będę przestawiał, zmieniał, nie będę mógł sie zdecydować aż w końcu spierdzielę :P Tam ustawiam jedno potem drugie i stwierdzam które lepszeVinrael pisze:Zalas, rozumiem że nowa rama to będzie Big Hit?
Niedługo przygarniecie wszystkie Hity dostępne na rynek polski i cały Kraków będzie tym jeździł ;p
'O, widzę że jeździsz Big Hitem! Pewnie z Krakowa?' :V

Specialized Big Hit III 07r + 888 RC 2005r 170mm
Duży UP!
Nowy sezon nowa maszyna
Po pierwsze zmieniła się rama. Tak Puncu zaraził mnie big hitami xD
Do zmiany poszła też kiera no i obowiązkowo sztyca.
Zmieniły się także korby z supportem na coś bardziej współczesnego :P
Napinacz oraz rock ring
No i uznałem, że mając 21lat pora wyrosnąć z kółek 24" no i oczywiście wpadły 26"
Ze smutnych wieści na razie powrót z tył do tarczy 160mm bo 180mm pynkło sobie w 3 miejscach xD
Wszystkie zdjęcia, dane geometryczne oraz waga po pierwszym wyjeździe a czekam tylko na tulejki od proshoxa które będą na dniach
Nowy sezon nowa maszyna

Po pierwsze zmieniła się rama. Tak Puncu zaraził mnie big hitami xD
Do zmiany poszła też kiera no i obowiązkowo sztyca.
Zmieniły się także korby z supportem na coś bardziej współczesnego :P
Napinacz oraz rock ring

No i uznałem, że mając 21lat pora wyrosnąć z kółek 24" no i oczywiście wpadły 26"

Ze smutnych wieści na razie powrót z tył do tarczy 160mm bo 180mm pynkło sobie w 3 miejscach xD
Wszystkie zdjęcia, dane geometryczne oraz waga po pierwszym wyjeździe a czekam tylko na tulejki od proshoxa które będą na dniach

Re:
Dokładnie!Puncu pisze:Vinrael miał racje. Wszystkie big hity będą w Krakowie

Re:
Tulejki od Proshoxa będą w poniedziałek lub wtorek, od razu montuje i jadę na testy oraz ważenie do PuncaVinrael pisze:Kule do wróżenia działają. Trzeba zacząć brać za to pieniądze
Wrzucaj jakieś zdjęcia, jestem ciekawy efektu.

Efekt na razie nie powala bo rower jest ohydno czerwony z jeszcze brzydszym niebieskim xd śladowe ilości czarnego :P
Ale jakoś z najbliższymi wypłatami przemaluję go na jedyny słuszny kolor, czyliiii..... CZARNY!

Dla ludzi z forum będzie jakaś zniżka na te kulki? xD
-
- Kontakt:
Re:
Hehehehe xdPuncu pisze:Będzie się wyróżniał. Mój jest ładny, jego będzie czarny
A nie lubię czerwonego w takich ilościach to po pierwsze :P Po drugie lakier jest w słabym stanie więc rama wymaga lekkiej konserwacji

Re:
Mój kolorystycznie tragedia a częściami całkiem spoko :P Dziś powinny być fotyHaitz pisze:Kiedy jakieś zdjątka? Bo ostatnio podobają mi się starsze zjazdówki z "uciętą" podsiodłówką typu starszy big hit, gambler itp. i ciekawi mnie jak twój będzie wyglądać

Re:
Mówiłem przecież że zrobiłem ale są słabej jakości :v To ty się teraz złotą rybką popisałeś, bo mówiłem, że mam i zapomniałeś xDPuncu pisze:Nie będzie dzisiaj fot bo ma pamięć złotej rybki. Widziałem go dzisiaj na żywca, ładnie się prezentuje poza kilkoma kontrastowymi elementami